Może za dużo pierduł tam napisano?

Czy wielkość czcionki to główny powód dlaczego nie chcecie wsiąść do expressu biegajznami.pl? Czemu mi wcześniej o tym nie powiedzieliście?Quote: from Runforfun on 12:10 am on June 16, 2004
A w ogóle to czas się zacząć przenosić na inne fora biegowe, żeby sie nie obudzić z "ręką w nocniku". Bennet, powiększ czcionkę, to może do Ciebie się przesiądziemy?
W dziale Melanż podałem posta z linkami do schowanych tematów. Jakby czegoś brakowało, to mogę spróbować poszukać.Quote: from AKITA SAN on 10:06 am on June 16, 2004
Romek,a nie możesz poczarować i SPRÓBOWAĆ odzyskać ostatni tydzień Melanżu?
Zależy nam na nowych użytkownikach biegajznami.pl , ale nie za wszelką cenę. Sam wywodzę się z bieganie.pl i zawsze zależało mi żeby ten serwis się rozwijał. Kiedy to się nie udało z grupką przyjaciół zaczęliśmy robić serwis biegajznami.pl. Na początku uzgodniliśmy, że o kształcie serwisu będą decydowali sami użytkownicy i tak jest.Quote: from romek on 9:49 am on June 16, 2004W dziale Melanż podałem posta z linkami do schowanych tematów. Jakby czegoś brakowało, to mogę spróbować poszukać.Quote: from AKITA SAN on 10:06 am on June 16, 2004
Romek,a nie możesz poczarować i SPRÓBOWAĆ odzyskać ostatni tydzień Melanżu?
Bennet, czemu nie zrobisz jakiejś ankiety - będziesz znał wszystkie główne powody