Własny avatar
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak, mozesz - musisz go tylko przeslac adamm'owi (32 x 32 pixele ). Gorynych ograniczen rozmiaru chyba nie ma - ale zgaduje, ze 360 -cio klatkowy animowany gif nie bedzie przez niego mile widziany
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Czekam...
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- Marcin 1979
- Wyga
Jak długo trzeba czekać na zmiane avatara?? Przesłałem na meila adamm-a takiego jaki mi się podoba 32*32 więc nie powinno być kłopotów ale nie wiem co teraz. Sami mi wskoczy pod nika czy mam coś zrobić ?? I najważniejsze kiedy ??
Zimowy podpis
Huhuha huhuha
Huhuha huhuha
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Prosze czekac , czekac, czekac ....
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Marcinie, sprawdz moze w ustawieniu profila, tam w avatarach powinien byc twoj i sobie na niego zamien... przynajmniej tak mi sie wydaje jak cos zle mowie to przepraszam
- Marcin 1979
- Wyga
Monitoruje mój profil tak co dwa dni i jak tylko pojawi mi się możliwość zmiany ava na ten, który chce to napweno to uczynie.
Dzięki za odzew.
Dzięki za odzew.
Zimowy podpis
Huhuha huhuha
Huhuha huhuha
- Marcin 1979
- Wyga
O pojawił się admin.
Adamm możesz wstawić mi avatara przesłałem na twojego maila jakiś czas temu i nie wiem czy przesyłać go jeszcze raz czy jak.
Sprawdziałem właśnie w profilu i pojawił się nowy avatar ale to jakiś żłów. Ja posłałem biegacza wprawdzie animowany ale ma mało klatek ifajnie wygląda.
(Edited by Marcin 1979 at 12:14 pm on Sep. 25, 2003)
Adamm możesz wstawić mi avatara przesłałem na twojego maila jakiś czas temu i nie wiem czy przesyłać go jeszcze raz czy jak.
Sprawdziałem właśnie w profilu i pojawił się nowy avatar ale to jakiś żłów. Ja posłałem biegacza wprawdzie animowany ale ma mało klatek ifajnie wygląda.
(Edited by Marcin 1979 at 12:14 pm on Sep. 25, 2003)
Zimowy podpis
Huhuha huhuha
Huhuha huhuha
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Prześlij go jeszcze raz, jeśli możesz. Nie instaluję awatarów o objetości większej niż 1KB więc wątpię czy da się upchnąć animację, ale zobaczymy. Najwyżej wytnie się klatkę.
(Feito - pamiętam o Twoim avatarze - tylko dlaczego pupą do przodu?)
(Feito - pamiętam o Twoim avatarze - tylko dlaczego pupą do przodu?)
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- Marcin 1979
- Wyga
No to mam problem uciołem połow klatek a on ma skurczybyk jeszcze 3 kilo - miał 5. Mam pytanie w jakim formacie to ma być przesłane tylko gif czy może być coś innego?? Może jest jakiśformat, który zajmuje mniej miejsca niż gif. Bo jak nie to będe musiał sobie poszukać czegoś innego. NIE CHCE BYĆ STANDARDOWY I WCIŚNIĘTY W RAMY DOSTĘPNYCH AVATARÓW.
Zimowy podpis
Huhuha huhuha
Huhuha huhuha
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Tylko GIF.
Po prostu daruj sobie animację, pozwól ludziom skupić wzrok na tekście.
Po prostu daruj sobie animację, pozwól ludziom skupić wzrok na tekście.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Patrz wyżej Ics
Ponieważ wydaje mi się, że nasza kolekcja avatarów (Już nie mogę z tym słowem - czy można to jakoś inaczej nazwać?) jest zbyt mała - czy ktoś albo ktosie z Was miałoby czas i chęć i ochotę zebrać trochę ciekawych obrazków a potem przesłać je do mnie?
[Tylko uwaga: obrazki muszą być legalne - tzn. albo jesteście ich autorami albo są dostępne za darmo do ściągnięcia albo uzyskaliście zgodę.]
Ponieważ wydaje mi się, że nasza kolekcja avatarów (Już nie mogę z tym słowem - czy można to jakoś inaczej nazwać?) jest zbyt mała - czy ktoś albo ktosie z Was miałoby czas i chęć i ochotę zebrać trochę ciekawych obrazków a potem przesłać je do mnie?
[Tylko uwaga: obrazki muszą być legalne - tzn. albo jesteście ich autorami albo są dostępne za darmo do ściągnięcia albo uzyskaliście zgodę.]
-
- Wyga
czyli co
moge wyslac go na twojego maila
p.s. czy moga byc wieksze niz 1 kB i czy rozmiar musi byc 32x32 na innych forach obrazki sa wieksze i moga miec dyzo wiekszy rozmiar ;P
moge wyslac go na twojego maila
p.s. czy moga byc wieksze niz 1 kB i czy rozmiar musi byc 32x32 na innych forach obrazki sa wieksze i moga miec dyzo wiekszy rozmiar ;P
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Sześć osób, które prosiło o umieszczenie/aktualizację avatarów (znów: co za słowo...) - już działają.