Bieganie na Tarchominie
- oluch
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Miło, że pojawił się ktoś z Tarchomina ja z Siostruchem biegamy zwykle ok. 20.00. Ja o tej godzinie startuje ze Śreniawitów, ona z Odkrytej i spotykamy się gdzieś w połowie drogi na Światowida. Czasami biega z nami Tatuch. Serdecznie zapraszamy.
-
- Stary Wyga
Naprawde to bardzo grzeczny i pozbawiony jakichkolwiek podtekstow usmiech oznaczajacy, ze jak tylko na zewnatrz sie troche uspokoi ( teraz taka fajna (za przeproszeniem ) kupa sniegu lezy na zewnatrz, ze po prostu zal mi biegac bez nart ) to od razu sie ozywam do milego Olucha wraz z jego Siotruchem i Tatuchem z propozycja wspolnego pobiegania po wale
-
- Stary Wyga
Nie jest dobrze to czego czego nie chcialo mi powiedziec lustro (przezornie zawsze wciagam brzuch kiedy obok niego przechodze) powiedzialo mi badanie zawartosci tluszczu w organizmie. - Jak dla mnie koniec zimowego leniuchowania - zegnaj pizzo, cyder'ze , czekolado i mocno slodzona herbato
Oluchu w jakich godzinach zazwyczaj biegasz ?
Grubcio - dzieki za zaproszenie - postaram sie niedlugo pojawic
Oluchu w jakich godzinach zazwyczaj biegasz ?
Grubcio - dzieki za zaproszenie - postaram sie niedlugo pojawic
- oluch
- Wyga
Najczęściej biegam w okolicach godziny 20.00 (tak wstępnie na dziś umówiłam się z Siostruchem) , ale bywa różnie. Serdecznie zapraszam na wspólne wytapianko tłuszczuczku
- oluch
- Wyga
trudno, ale my na szczęście treningi planujemy codziennie (choć realizacja niezawsze pokrywa się z planami ). Mam nadzieję że już niedługo spotkamy się na tarchomińskich ścieżkach biegowych
-
- Zaprawiony W Bojach
To moja okolica. Ja bardzo nieśmiało powracam na trasy po czteromiesięcznej przymusowej przerwie. Zaczynam z Odkrytej - spod podwójnych słupów wysokiego napięcia. Zawsze rano. Dalej na północ jest sporo ciekawych tras i ścieżek, takze i bez wyjazdów na Choszczówkę nie jest źle.
Michał