Kilka uwag
- adamm
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Na razie nie. Rejestruję to życzenie ale (naprawdę mi przykro) w tej chwili się tym nie mogę zająć - to zbyt złożona przeróbka.
Zwłaszcza że zaznaczanie przeczytanych wiadomości wciąż źle działa i dopóki go nie naprawię nie chcę pchać się w przeróbki które mogłyby spowodować powstanie następnych błędów.
Zwłaszcza że zaznaczanie przeczytanych wiadomości wciąż źle działa i dopóki go nie naprawię nie chcę pchać się w przeróbki które mogłyby spowodować powstanie następnych błędów.
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Czy czcionka tekstow nie moglaby byc "intensywniejsza" np. "tahoma" zamiast "arial"? Mam kłopoty z czytaniem i musze ustawiac w przeglądarce IE 5 largest size,, a wtedy znowu są inne problemu jak scroll itp. Ustawienia font options nic nie daja, bo czcionka jest tu na sztywno dla użytkownika.
Janusz
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Aż nie chce mi się wierzyć - możesz podać rozdzielczość i rozmiar monitora?
Co prawda mam dobry wzrok i duży monitor i korzystam z najmniejszej dostępnej w IE czcionki, ale kiedy sprawdziłem jak wyglądają większe... u mnie czcionka o średnim rozmiarze jest jakieś półtora raza większa od tej w Gazecie Wyborczej... czy inni też mają taki problem?
Co prawda mam dobry wzrok i duży monitor i korzystam z najmniejszej dostępnej w IE czcionki, ale kiedy sprawdziłem jak wyglądają większe... u mnie czcionka o średnim rozmiarze jest jakieś półtora raza większa od tej w Gazecie Wyborczej... czy inni też mają taki problem?
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Adamm, znowu znalazłem następną rzecz którą możesz dopisać do listy. Nie wiem czy już ktoś o tym wspominał ale zauważyłem, że jak wylogowuje się z forum to mimo iż nie przeczytałem wszystkich postów cały dział (w którym byłem przed wylogowaniem) oznacza się automatycznie jako przeczytany. Sam wolałbym ten dział odznaczać jako przeczytany w chwili jak go przeczytam. To tyle. Pozdrawiam.
P.S. to nie jest nic pilnego. Dzięki . Cześć.
P.S. to nie jest nic pilnego. Dzięki . Cześć.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Dzięki za przypomnienie Bartku - cały system oznaczania tematów przeczytanych źle funkcjonuje. Ponieważ wiąże się to m.in. z problememami z obsługą cookies przygotowuję nowy mechanizm, w którym nie będą one wogóle używane.
Prawdopodobnie będzie on wówczas działał na pojedyncze tematy, a nie na całe działy - i to chyba będzie lepsze rozwiązanie...
Prawdopodobnie będzie on wówczas działał na pojedyncze tematy, a nie na całe działy - i to chyba będzie lepsze rozwiązanie...
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie wiem czy to tu powinnam sie wpisac, ale mam takie malutkie pytanko,
Dlaczego tekst np 'zaprawiony w bojach ' jest tylko w meskiej jej odmianie?
Troche feministyczne pytanko, ale kobitek tutaj troche jest?!
Milego w'endu
Aga
Dlaczego tekst np 'zaprawiony w bojach ' jest tylko w meskiej jej odmianie?
Troche feministyczne pytanko, ale kobitek tutaj troche jest?!
Milego w'endu
Aga
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Odpowiedź znajdziesz w nowym temacie w tym dziale forum.
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Adamm - znowu mam małe pytanko - czy w profilu użytkownika można umieścić pole na numer Gadu Gadu - odpowiednik Icq tylko bardziej polski
Myślę, że w naszych kręgach jest bardziej popularny w związku z czym powinien mieć swoje miejsce.
Myślę, że w naszych kręgach jest bardziej popularny w związku z czym powinien mieć swoje miejsce.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Nein!
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
A czy w profilu można dodac pole: rozmiar buta...?
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Jaja czy nie - odpowiadam: w tej chwili nie mam zamiaru zmieniac danych zawartych w profilu, poniewaz rozszerzone dane bedzie mozna umieszczac w Tablo.
O tym co powinno się znaleźć w tablo już dyskutowaliśmy.
O tym co powinno się znaleźć w tablo już dyskutowaliśmy.