Beskid Sądecki
-
- Zaprawiony W Bojach
jetchan, ale Ty jesteś z tych stron, to co ja Tobie mam podpowiadać? My tu momy jedno takie Betlejem! Piekne jest jak nie wim co! Z Jaworzyny kaj byś sie tak rozpędziół, to prosto w złóbko paniątku wylądowoł. :)HEJ!
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
lol ja cały czas zyłem w nieświadomosci ze niby zgadłem heeh więc to jest Muszyna Złockie w takim razie bo zbiegając z Jaworzyny w kierunku połudnowym własnie jest Muszyna to wystraczy ???
p.s. Run jest gorszy od psa ogrodnika on jest jak kot biegacza
p.s. Run jest gorszy od psa ogrodnika on jest jak kot biegacza
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- jetchan
- Wyga
no widzisz run to daleko odemnie skad mialem wiedziec? nigdy tam nie bylem a co do tego kota biegacza,hehe to macie koty jakies?hehe ja mam psa i biegam z nim ale wymiękam ,skubane czworonogi,ale mają motorki w tyłkach
Don't Try To Be Like Jackie,There's Only One Jackie Chan.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
W końcu mają napęd na 4 łapy a my na dwie:)
Tak sie złożyło ze od 2 tygodni mam dalmatyńczyka (Monatano by juz stracil rekawiczki hehe) i tylko czekam na wiosne kiedy będę mógł iść z nią razen na trening.
Tak sie złożyło ze od 2 tygodni mam dalmatyńczyka (Monatano by juz stracil rekawiczki hehe) i tylko czekam na wiosne kiedy będę mógł iść z nią razen na trening.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
-
- Zaprawiony W Bojach
No! Jarkovsky! bo przestane Cię lubić... Kot biegacza? Kim on jest? To czyste wcielenie wielkiego Platona, uosobienie mądrości, kultury i dostojności. W dzień śpi, ale w nocy ciężko tyra - w kociej kawiarni mieszczącej się na patio, gdzie w pocie czoła pędzi godziny na uprawianiu sofistyki, aby skoro świt o jakiejś 4-tej wrócić "po angielsku", tylko czasami budząc domowników. Jego zwinność wydaje się anielska. Biegać lubi, ale sprinty, za to kocha kibicować i trzymać kciuki za maratończyków.Quote: from Jarkovsky on 10:33 pm on Feb. 1, 2004
Run jest gorszy od psa ogrodnika on jest jak kot biegacza
Na razie nikt nie zgadł. Jarkovski, przestań podpowiadać, choć nie mogę powiedziacieć abyś wprowadzał w błąd. Trop jest dobry, no... prawie dobry.
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- jetchan
- Wyga
Prehyba? Piwniczna? hmm Łomnica? kurde nie iwem ! prosze o telefon do przyjaciela ,dzwonie do mojej ciotki z Walczaków
Don't Try To Be Like Jackie,There's Only One Jackie Chan.