Szczecińska GB
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hej!!
Odezwaliście się to ja też coś dorzuce, mianowicie jutro czyli w sobote mam nie zaplanowany turniej w piłke nożną, koledzy bardzo mnie prosili więc zagram jutro!!!
Mamy duże szanse na mistrza!
W Policach sie nie pojawię bo nie dam rady!
Napiszcie jak było.
Odezwaliście się to ja też coś dorzuce, mianowicie jutro czyli w sobote mam nie zaplanowany turniej w piłke nożną, koledzy bardzo mnie prosili więc zagram jutro!!!
Mamy duże szanse na mistrza!
W Policach sie nie pojawię bo nie dam rady!
Napiszcie jak było.
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotrek jak będziesz gdzieś w pobliżu np jak będziesz jechał nad morze to wpadnij na Cesky ego Brovara.
Obstawiłem jednego z wycieczki dla ciebie, w sam raz na uzupełnienie minerałów (3,8 % alk)
albo jak będziesz rowerem w poblizu to zajedź!!
aha na stronie mojej szkoły są zdjęcia z naszej wycieczki! kto wie jak wyglądam to na pewno mnie pozna !
www.zs2-stargard.edu.pl
Obstawiłem jednego z wycieczki dla ciebie, w sam raz na uzupełnienie minerałów (3,8 % alk)
albo jak będziesz rowerem w poblizu to zajedź!!
aha na stronie mojej szkoły są zdjęcia z naszej wycieczki! kto wie jak wyglądam to na pewno mnie pozna !
www.zs2-stargard.edu.pl
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ponieważ nie umiem umieszczać zdjęć na forum, a na pewno niektórzy (np Kledzik) chcieliby mnie w końcu zobaczyć to podaje opis jak znależć mnie na zdjęciach na stronach mojej szkoły.
w 4 grupie zdjęć
3 i 4 zdjęcie na górze od lewej
ja to ten typ 4 od prawej
widac mnie jeszcze na schodach w Pradze, i koło Kamieńczyka (wodospad w szklarskiej)
na innych juz będzie łatwiej wam znależć, polecam zobaczcie, są piękne widoki z Karpacza, Szklarskiej i Pragi!!
w 4 grupie zdjęć
3 i 4 zdjęcie na górze od lewej
ja to ten typ 4 od prawej
widac mnie jeszcze na schodach w Pradze, i koło Kamieńczyka (wodospad w szklarskiej)
na innych juz będzie łatwiej wam znależć, polecam zobaczcie, są piękne widoki z Karpacza, Szklarskiej i Pragi!!
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
w Policach startuje z kolega wspolnie z ktorym stawialem pierwsze kroki w bieganiu. to jego pierwszy start w 03 po kontuzji kolana.
prosze Karole o fotki na trasie - moj kom. to 606 969 300. daj sms w niedziele. gdzie Cie znajde przed biegiem.
do niedzieli. howk
prosze Karole o fotki na trasie - moj kom. to 606 969 300. daj sms w niedziele. gdzie Cie znajde przed biegiem.
do niedzieli. howk
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
chłodzi się w piwniczce razem z winami, nie bój sie jest niezagrożone do kiedy nie minie termin ważności gdzieś w październiku, czyli kupa czasu!!
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
czesc w pon., kilka slow o wczorajszych zawodach w Policach, dystans wiadomo -15 km, ale temperatura biegu ... to masakra- bylo 30st. C, dla mnie biegajacego na treningach po godz. 21.00 w chlodku to odjazd.
dobieglem i moge byc naprawde zadowolnony - nawet poprawilem zanacznie swoj rekord z poprzedniego roku, choc kryzys mnie zlapal juz po paru kilomatrach, walczylem jak nigdy z wlasnymi slabosciami - mysli o rezygnacji z biegu caly czas mi zaprzataly glowe,
nie wiem czy sie zaadaptuje do takich upalow. napewno nastepnym razem sie powaznie kilka razy zastanowie przed startem.
dzieki wytrwalym kibicom za doping oraz mieszkancom Siedlec za zraszanie woda oj jak to pomagalo
pozdrowienia dla Karoliny i Slawka
dobieglem i moge byc naprawde zadowolnony - nawet poprawilem zanacznie swoj rekord z poprzedniego roku, choc kryzys mnie zlapal juz po paru kilomatrach, walczylem jak nigdy z wlasnymi slabosciami - mysli o rezygnacji z biegu caly czas mi zaprzataly glowe,
nie wiem czy sie zaadaptuje do takich upalow. napewno nastepnym razem sie powaznie kilka razy zastanowie przed startem.
dzieki wytrwalym kibicom za doping oraz mieszkancom Siedlec za zraszanie woda oj jak to pomagalo
pozdrowienia dla Karoliny i Slawka
Piotr
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
spider a Ty chlopie gdzie sie podziales? nie bylo cie w Policach
marcos nie wiedzialem. ze masz piwnice z trunkami. nastepnym razem szybko to nie wyjade od ciebie
marcos nie wiedzialem. ze masz piwnice z trunkami. nastepnym razem szybko to nie wyjade od ciebie
Piotr
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Ja również Cię Piotrze pozdrawiam i Grześka.
Pogoda naprawde dopisała za bardzo i widziałam kilka osób, które zeszły z trasy pokonane przez upał. Tym bardziej podziwiam pozostałych na trasie, wahających się czy nie zejść.
W Policach podoba mi się możliwość startu niepełnosprawnych (wózkarzy, laskarzy...) i pokonania całego dystansu. Przykro, bo w Szczecinie nie jest już tak przyjaźnie i pozwala się przejść 1/2 dystansu.
Pogoda naprawde dopisała za bardzo i widziałam kilka osób, które zeszły z trasy pokonane przez upał. Tym bardziej podziwiam pozostałych na trasie, wahających się czy nie zejść.
W Policach podoba mi się możliwość startu niepełnosprawnych (wózkarzy, laskarzy...) i pokonania całego dystansu. Przykro, bo w Szczecinie nie jest już tak przyjaźnie i pozwala się przejść 1/2 dystansu.
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Kledzik - to dowod na to, ze trzeba biegac w zawodach!
mialem lepszy miedzyczas na 10 km niz w Mysliborzu na 10km. a pododa tam byla laskawsza i tylko tam 10km
Karola-dlatego lubie Police za atmosfere i organizacje :;
mialem lepszy miedzyczas na 10 km niz w Mysliborzu na 10km. a pododa tam byla laskawsza i tylko tam 10km
Karola-dlatego lubie Police za atmosfere i organizacje :;
Piotr
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze Piotr nie wspomniał, ale jest pomysł żeby się znów spotkać gdy będzie Triathlon w Szczecinie, bo do następnej imprezy czyli półmaratonu bardzo daleko. Może jeśli informacja wyjdzie wcześniej to się nam uda. Moglibyśmy wtedy sfotografować brakujące modele do BIEGANIA.PL
Sądząc po tym co jest wpisywane w profilach to jest nas więcej i jest kilka osób znających forum, ale nie zalogowanych (obserwatorów?)
Zapraszamy, dokładny termin podam niebawem.
Sądząc po tym co jest wpisywane w profilach to jest nas więcej i jest kilka osób znających forum, ale nie zalogowanych (obserwatorów?)
Zapraszamy, dokładny termin podam niebawem.