Odwiedzaj też naszą stronę góralu...
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
http://www.biegigorskie.prv.pl/ - II- reaktywacja
przeszłość nie istnieje (skasujcie historię w IE)
przeszłość nie istnieje (skasujcie historię w IE)
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Jarkovsky teraz to już zupełnie inaczej to wygląda... nieźle się uśmiałem z relacji z "asów Chełmca" tylko skąd zwycięzca znał trasę?
a gdzie relacja z Twojego biegu 8.06
A z Breńskich kierpców to jeszcze przesłałem wyniki...
Grafika jest ok, trochę jest jeszcze tych... hmm literówek
W tapetach brak zdjęć... w razie co mam pewne miejsce na serwerze, może by się zmieściły...
Powraca problem cytatów za agencjami, tego raczej nie wolno robić, a jak rozumiem z Sudeckiej Setki to relacja PAP?
A w linkach to chyba wypadałoby jeszcze jedną stronę o BG podać?
a gdzie relacja z Twojego biegu 8.06
A z Breńskich kierpców to jeszcze przesłałem wyniki...
Grafika jest ok, trochę jest jeszcze tych... hmm literówek
W tapetach brak zdjęć... w razie co mam pewne miejsce na serwerze, może by się zmieściły...
Powraca problem cytatów za agencjami, tego raczej nie wolno robić, a jak rozumiem z Sudeckiej Setki to relacja PAP?
A w linkach to chyba wypadałoby jeszcze jedną stronę o BG podać?
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
No bo były troche problemy techniczne ale obiecałem że na weekend sie wyrobie i chciałem dotrzymac te obietnicę więc jeszcze są drobne niedociągnięcia. Także będą wszystkie wyniki i tapety i spoko w linkach będzie podana bieganie.pl i już i tak napisałem w newsach o działaniu naszego forum a relację z MP chyba nie dam bo kiedy to było...
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Jarkovsky teraz sobie dop iero skojarzyłem. Ty napewno musisz znać Janusza Madeja. Mówił mi on, że zna wszystkich biegaczy górskich w okolicy Bielska. Jesteśmy razem w jednym AZS-ie. Nawet na obozie kondycyjnym w Zawoji bylismy w jednym pokoju. Mówił mi wiele razy, że ma zamiar rozpocząć solidnie trenować pod kątem biegów górskich, a jak chyba wiesz chłopak ma parę w nogach. Jedyny z naszej sekcji zdecydował się na koniec wiosennego obozu treningowego zobyć Babią górę. Brakuje mu chyba tylko jakiegoś bodźca i bez problemów stanie się cenionym góralem.
Podejrzewam, że byliście w jednym klubie, nie pamiętam nazwy jednak jego klubu. Opowiadał nieraz o wyjazdach chyba dwutygodniowych w góry i o gigantycznych treningach, ponad 20 kilometrowych po ciężkim górskim terenie.
Zachęciłem nawet kiedyś Janusza do zaglądnięcia na bieganie.pl. Pogadam z nim przez maila i zaproponuje zaglądnięcie tutaj. Napewno będzie miał dużo do owiedzenia, bo ma i doświadczenie w BG jak i zapał do nich.
Podejrzewam, że byliście w jednym klubie, nie pamiętam nazwy jednak jego klubu. Opowiadał nieraz o wyjazdach chyba dwutygodniowych w góry i o gigantycznych treningach, ponad 20 kilometrowych po ciężkim górskim terenie.
Zachęciłem nawet kiedyś Janusza do zaglądnięcia na bieganie.pl. Pogadam z nim przez maila i zaproponuje zaglądnięcie tutaj. Napewno będzie miał dużo do owiedzenia, bo ma i doświadczenie w BG jak i zapał do nich.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Kurde cos mi mówi to nazwisko ale z twarzy nie kojarze kto to. Czy on jest okolic Pogórza? Czy to jest AZS w Katowicach?
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
Potwiedził, że zna Ciebie z niektórych biegów. Mówi, że najprawdopodbniej nazywasz się Jarek Gniewek. Rzeczywiście Janusz Madej jest z Pogórza, napewno się znacie z widzenia. A mówiłem o AZS Politechnika Krakowska.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
No tak się nazywam i jego też kojarzę (startował w biegu fiata) a znasz może Sławka Dajeme bo on też jest na polibudzie w krakowie albo Polakowskiego?
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
Oj nie znam ich. A biegają chłopaki? Bo przecież wtedy do sekcji by trza było ich obowiązkowo zgarnąć.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Aha Polakowski już skończył karierę (syn prezesa "Sprintu") a Dajema albo biega BnO albo rajdy przygodowe znam jeszcze P. Mielca z Wadowic (biega na 800m) tylko już nie jestem pewny czy to PK czy AWF
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Zaktualizowałem stronke tylko zauważyłem jeden mały problem: aby zobaczyć nowe newsy trzeba w opcjach internetowych (w przeglądarce) wykasować historię,pliki cookie i pliki tymczasowe. Sorki na kłpoty ja sam nie wiedziec czemu tak jest.
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli myślisz o aktualizacji 12.07 to u mnie chodzi bez kłopotu i nawet oglądałem to już dziś rano
o dwóch małych korektach wysyłam na priva
o dwóch małych korektach wysyłam na priva