Odwiedzaj też naszą stronę góralu...
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak się "podjarałem" ostatnio tematem BG że odnowiełem stronę która się już dawno "zakurzyła"
Zminiłem tam graficzkę i będę starał się ją często aktualizował. Oczewiście jeśli chcecie zamieścic jakiś artykuł-no problem. Może wiecie też o jakiś fajnych imprezkach których nie będzie o nich mowa,może jakies inne sprawy...
No a oczewiście nasz mały czacik będzie tu.
http://biegigorskie.prv.pl ale poczekajcie jeszcze do weekendu
Zminiłem tam graficzkę i będę starał się ją często aktualizował. Oczewiście jeśli chcecie zamieścic jakiś artykuł-no problem. Może wiecie też o jakiś fajnych imprezkach których nie będzie o nich mowa,może jakies inne sprawy...
No a oczewiście nasz mały czacik będzie tu.
http://biegigorskie.prv.pl ale poczekajcie jeszcze do weekendu
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem czy o tym też myślałeś, ale warto byłoby też podszlifować błędy i literówki, których niestety jest dość sporo, co pogarsza czytelność i jakość tej strony... Mógłbym się tego podjąć tylko nie wiem jak to zrobić od strony technicznej...
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Oki już się postaram pisać wyrażnie i czytelnie.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
eno bo nas jeszcze z tąd wywalą:)
Tak jak już mówiłem remont skończę w weekend i i w linkach umieszczę te "nasze" forum by BG w siłe rosły.
Tak jak już mówiłem remont skończę w weekend i i w linkach umieszczę te "nasze" forum by BG w siłe rosły.
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
to była moja propozycja w związku z tym, że zajmuje się korektami na codzień powiedzmy że zawodowo... no nie nalegam, ale na stronie są np. ciekawe artykuły, których czytelność spada gdy co chwila jest jakiś błąd... a może to moje skrzywienieQuote: from Jarkovsky on 6:02 pm on June 25, 2003
Oki już się postaram pisać wyrażnie i czytelnie.
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Moderator !!! Moderator !!! Moderator !!! Moderator !!! Moderator !!! Moderator !!! Moderator !!!Quote: from Runforfun on 6:40 pm on June 25, 2003
Jarkovsky, podoba mi się Twój ranking stron o bieganiu, a zwłaszcza że nie ma w nim tej lewizny - bieganie.pl
nie chcę tracić czasu na takie bzdury
-
- Zaprawiony W Bojach
our burku, przecież jak tak Ci zależy to powiedz wprost że chciałbys być zostać moderatorem, a nie opowiadasz co robisz i wykrzywiasz gębę aż Ci dymi nad łbem.
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Oki jak chcesz to poprawiaj sam nie wiem czy to twoje skrzywienie:) czy raczej moich klawiszy:). Pewnie jesteś polonistą - wiedz przynajmniej że nie jesetm dysletkykiem i normalnie pisze normalnie tj. bez błędów
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Polonistą nie jestem, ale chętnie coś dla biegów górskich zrobię na forum mi błędy nie przeszkadzają, ale uważam, że w artykułach to już powinno ich nie być...
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
ok już mi nie dymi nie jesteś zbyt przyjemny Runie, a przecież to Ty miałeś zostać moderatoremQuote: from Runforfun on 8:52 pm on June 25, 2003
our burku, przecież jak tak Ci zależy to powiedz wprost że chciałbys być zostać moderatorem, a nie opowiadasz co robisz i wykrzywiasz gębę aż Ci dymi nad łbem.
a tak po prostu jeśli biegasz w górach, to czemu tyle krytykujesz, docinkujesz itd. Już dość tego typu zachowań mamy dookoła, a na forum to chciałoby się trochę odpocząć, odstresować...
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze, że taka strona jest. Przydałoby się trochę aktualizacji za 2003. Wyniki biegów górskich są na maratonach polskich: www.maratonypolskie.pl
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Faktycznie FanRunie troche prowokujesz kłotnie ale teraz mamy swój dział na forum i nie możemy się tu kłocić.
Robercie tak jak już powiedziałem ze do weekendu wszsytko będzie gotowe a te wyniki na maratonach_polskich są odemnie nawet też 1 artykuł (Beskidzki Bieg Przełajowy) bo w tym roku nawet nie kiwnołem palcem praca nauka i terning no i dziewczyna więc nie było czasu na zabawe:)
Robercie tak jak już powiedziałem ze do weekendu wszsytko będzie gotowe a te wyniki na maratonach_polskich są odemnie nawet też 1 artykuł (Beskidzki Bieg Przełajowy) bo w tym roku nawet nie kiwnołem palcem praca nauka i terning no i dziewczyna więc nie było czasu na zabawe:)