BikeMaraton w Przesiece.

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
iKarol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie,

zapraszam wszystkich na maraton MTB do Przesieki, odbędzie się on 18.09 (sobota), naprawdę warto. Zajrzyjcie na stronę organizatora www.bikemaraton.pl :)

Wiem, ze trenujecie glownie na szosowkach, ale do Przesieki warto pojechac, bede dwa dystanse, Mega 45km i GIGA 78km. Trasa super, duzo po asfalcie i pod gore (najwyższy punkt trasy to 900m n.p.m.).

Taki start to niezła sprawa w okresie roztrenowania :) Trenuje 6 lat kolarstwo gorskie i teraz zaczynam triathlon, maratony MTB to moze byc ciekawe uzupelnienie Waszych treningow.
Szczęście sprzyja odważnym :)
PKO
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zaliczylem jeden taki maraton , jadac na rowerze z napedem na dwa kola . Wciagajace !
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
Maciaszczyk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Quote: from iKarol on 9:32 am on Sep. 10, 2004
zapraszam wszystkich na maraton MTB do Przesieki, odbędzie się on 18.09 (sobota), naprawdę warto. [ciach]Taki start to niezła sprawa w okresie roztrenowania :) Trenuje 6 lat kolarstwo gorskie i teraz zaczynam triathlon, maratony MTB to moze byc ciekawe uzupelnienie Waszych treningow.
Szczególnie godny polecenie jest start dla wszystkich, którzy następnego dnia startują w Maratonie Warszawskim ;).
Awatar użytkownika
iKarol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Chodziło mi głównie o triatlonistów :)

Dla warszawskich maratończyków start był rzeczywiście niewskazany ;) A w Przesiece było naprawdę nieźle, piękna pogoda, świetna trasa... Spróbujcie w 2005 roku ! :)
Awatar użytkownika
Maciaszczyk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Quote: from iKarol on 2:46 pm on Sep. 23, 2004
Chodziło mi głównie o triatlonistów :)
Jeszcze do nich nie zaliczam się, ale jak tak dalej pójdzie to kto wie. W maratonach rowerowych już startowałem. W zawodach pływackich nie startowałem wprawdzie jeszcze, ale pływam od dawna. Ostatnimi czasy zacząłem biegać i nawet mam już zadebiutowałem w maratonie. Więc mogę zostać w niedalekiej przyszłości triathlonistą. :)
Dla warszawskich maratończyków start był rzeczywiście niewskazany ;)
Przed maratonem w Przesiece trzeba tylko przepłynąć staw w Sosnówce, a po starcie udać się do Warszawy i mamy już triathlon (na raty). ;)
Awatar użytkownika
iKarol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja jestem bardzo początkującym triatlonistą :) Po 6 latach pływania i po kolejnych 6-ciu kolarstwa zaczynam się w to bawić. Może w tym roku uda się jeszcze wystartować - szykują się zawody w Biedrusku koło Poznania :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ