Triathlon w Atenach
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!!
Na jakim programie bedzie mozna zobaczyc transmisje triathlonu z Aten od samego poczatku do konca. Bo pewnie w TVP beda tylko krotkie przerywniki, a ja chetnie obejrzalbym cale zawody.
Pozdrawiam
Na jakim programie bedzie mozna zobaczyc transmisje triathlonu z Aten od samego poczatku do konca. Bo pewnie w TVP beda tylko krotkie przerywniki, a ja chetnie obejrzalbym cale zawody.
Pozdrawiam
"Best runner leaves no tracks" - Tao Te Ching
-
- Wyga
Pewnie calego nie pokaza w TVP ale duza czesc moze tak. W niedziele pokazali calkiem sporo fragmentow z maratonu kobiet. Sadze jednak, ze nie mamy co liczyc, ze nasza dyscyplina zyska wielu sympatykow po tej olimpiadzie, tym bardziej, ze nie mamy swoich przedstawicieli.
-
- Zaprawiony W Bojach
Na odprawie przez zawodami w Gorznie prezes
PZTri mowil, ze wszystko wskazuje na to , ze bedzie
transmisja , jak rowniez, ze zwiazek wskaze komentatora na te zawody. Ciekawe co z tych planow
zostanie zrealizowane ...
JA na wszelki wypadek nagrywam relacje z Eurosportu -
tam niespodzianek pewnie nie bedzie
PZTri mowil, ze wszystko wskazuje na to , ze bedzie
transmisja , jak rowniez, ze zwiazek wskaze komentatora na te zawody. Ciekawe co z tych planow
zostanie zrealizowane ...
JA na wszelki wypadek nagrywam relacje z Eurosportu -
tam niespodzianek pewnie nie bedzie

[i]swim - bike - run [/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Harrop była doskonała. Allen po prostu nieprawdopodobna. Zawiodła Linquist, i chyba trochę Niemki.
2 godziny walki i wszystko rozegrało się na ostatnich 200m.
Niesamowita dramaturgia i tasowanie zawodniczek na całym dystansie.
Obrazek: Kolumbijka na podjeździe staje, opiera się o barierki i przewraca, bo dobrała sobie przełożenia jak kompletny amator i nie miała siły krecić korbami. To moze była ta Kolimbijka, która dzieki mądrej decyzji ITU dostała się na olimpiadę wygryzając Ewę Dederko.
2 godziny walki i wszystko rozegrało się na ostatnich 200m.
Niesamowita dramaturgia i tasowanie zawodniczek na całym dystansie.
Obrazek: Kolumbijka na podjeździe staje, opiera się o barierki i przewraca, bo dobrała sobie przełożenia jak kompletny amator i nie miała siły krecić korbami. To moze była ta Kolimbijka, która dzieki mądrej decyzji ITU dostała się na olimpiadę wygryzając Ewę Dederko.
ENTRE.PL Team
-
- Wyga
Wspaniala impreza - pikna sceneria, zgrabne, i niesamowicie szybkie dziewczyny (na temat chlopakow ze wzgledow oczywistych nie bede sie wypowiadal). Zalamalem sie jednak, bo nawet najslabsza z nich jest lepsza ode mnie 

-
- Zaprawiony W Bojach
tez odnioslem podobne wrazenie . Dawno nie widzialem
tak wysuszonych dziewczyn . A zlota medalistka
- to wyglada jakby miala 60-tke , taka babunia - no i pomyslec - ze sport to zdrowie
tak wysuszonych dziewczyn . A zlota medalistka
- to wyglada jakby miala 60-tke , taka babunia - no i pomyslec - ze sport to zdrowie

[i]swim - bike - run [/i]