Heja. Mam zamiar zacząc moją przygode związaną z udziałem w różnego typu imprezach rowerowych mam zamiar na rajd mamuta się wybrac ale z checią bym, przetestował siebie gdzieś bliżej warszawy. Nie wiecie nic o takich imprezach w wawie i okolicach. Dysoponuje tylko MTB (jeżeli można nazwać rower 3 letni za 600 zeta za MTB)wieć chodzi mi o rajdy terenowe, crosowe po kampinosie najlepiej.
Wszystko zależy od tego ile ma się siły w nogach sprzęt ma mniejsze znaczenie
(Edited by oscylophagus at 11:56 pm on Aug. 17, 2004)
rajdy rowerowe w okolicach warszawy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
1. Organizowane sa rajdy o puchar rektora PW (druzyny chyba 3-osobowe)-Kampinos
2. Odbywaja sie rajdy na orientacje np. Falenica, Wesola (info na stronach dot. biegow na orientacje)
3. W 2004 w kwietniu z okazji Dnia Ziemi byl rajd DEMO 2004 (w lasach Mazowieckiego Parku Krajobrazowego)
o wszystkich tych i innych zawodach byly informacje na tym forum
2. Odbywaja sie rajdy na orientacje np. Falenica, Wesola (info na stronach dot. biegow na orientacje)
3. W 2004 w kwietniu z okazji Dnia Ziemi byl rajd DEMO 2004 (w lasach Mazowieckiego Parku Krajobrazowego)
o wszystkich tych i innych zawodach byly informacje na tym forum

- Maciaszczyk
- Stary Wyga
Co niedzielę o 9:00 (w okresie zimowym o 10:00) pod sklepem Legionu na ulicy Górczewskiej (naprzeciwko Tesco) zbiera się grupa cyklistów. Zawsze możesz przyłączyć się. Jazda bywa ostra... No chyba, że myślisz o jakichś oficjalnych imprezach... ale w tym temacie nie jestem zorientowany.Quote: from oscylophagus on 10:47 pm on Aug. 17, 2004
Heja. Mam zamiar zacząc moją przygode związaną z udziałem w różnego typu imprezach rowerowych mam zamiar na rajd mamuta się wybrac ale z checią bym, przetestował siebie gdzieś bliżej warszawy. Nie wiecie nic o takich imprezach w wawie i okolicach. Dysoponuje tylko MTB [...]
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
raz w rajdzie o puchar rektora startowałem 5 miejsce zająłem a jakbym sie sprezył to i na drugi wskoczył
pozdro dzieki
pozdro dzieki