Górzno - mistrzostwa Polski w Triatlonie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Taki nowy temacik
Ja startuje, pani startuje, a pan może też startuje?
Każdy, kto jest w stanie przepłynąć o własnych siłach 1500m w 45 minut, ma rower (szosowy lub górski) i potrafi przebiec 10km może spróbować.
Leszek G, Kiniak, Proto, PAwel i - sensacyjna wiadomość z ostatniej chwili - FREDZIO się zastanawia. Kto jeszcze? I ty możesz zostać 125-tym wicemistrzem Polski.
Ja startuje, pani startuje, a pan może też startuje?
Każdy, kto jest w stanie przepłynąć o własnych siłach 1500m w 45 minut, ma rower (szosowy lub górski) i potrafi przebiec 10km może spróbować.
Leszek G, Kiniak, Proto, PAwel i - sensacyjna wiadomość z ostatniej chwili - FREDZIO się zastanawia. Kto jeszcze? I ty możesz zostać 125-tym wicemistrzem Polski.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Hihi , prawde mowiac , ja sie gleboko zostanawiam .
Startowalem juz w tym sezonie 5 razy w sprincie , no
i jakos znudzil mi sie widok mojego roweru w strefie
zmian jako jednego z ostatnich
Musze popracowac nad plywaniem, co prawda w sprincie duzo nie trace , i jakos na rowerze nadrabiam ,
ale mysle , ze w Gorznie bedzie innaczej ...
Z drugiej strony nalezy to potraktowac w formie zbierania doswiadczen , treningu i zabawy . Wtedy jestem spokojny - bo 1500 m plyne w 3x minut ..
I z ukonczeniem nie powinno byc problemu
Startowalem juz w tym sezonie 5 razy w sprincie , no
i jakos znudzil mi sie widok mojego roweru w strefie
zmian jako jednego z ostatnich

Musze popracowac nad plywaniem, co prawda w sprincie duzo nie trace , i jakos na rowerze nadrabiam ,
ale mysle , ze w Gorznie bedzie innaczej ...
Z drugiej strony nalezy to potraktowac w formie zbierania doswiadczen , treningu i zabawy . Wtedy jestem spokojny - bo 1500 m plyne w 3x minut ..
I z ukonczeniem nie powinno byc problemu

[i]swim - bike - run [/i]
-
- Wyga
ja się wybieram. przy czym w tym roku juz się wybierałem na kilka triathlonów i biegów i tylko w Malborku i Chodzieży startowałem wiec moja deklaracja nie jest pewna.
to do zobaczenia.
to do zobaczenia.
Paweł
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Leszek G
Kiniak
Proto
PAwel
FREDZIO
PawelM
Jerry
brawo, brawo, kto jeszcze.
Proto, to moze podszyjesz sie pod kobiete, bo start chyba maja 15 minut wcześniej? Wtedy byś był pierwszym facetem na rowerze.
Zresztę wolne pływanie ma swoje zalety, bo jak czołówka cię na rowerze dubluje, to mozesz im na koło wsiąść i podgonić.
Kiniak
Proto
PAwel
FREDZIO
PawelM
Jerry
brawo, brawo, kto jeszcze.
Proto, to moze podszyjesz sie pod kobiete, bo start chyba maja 15 minut wcześniej? Wtedy byś był pierwszym facetem na rowerze.
Zresztę wolne pływanie ma swoje zalety, bo jak czołówka cię na rowerze dubluje, to mozesz im na koło wsiąść i podgonić.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Z tym bedzie trudno , wlosy skrocilem ;)Quote: from PAwel on 1:56 pm on July 28, 2004
>Proto, to moze podszyjesz sie pod kobiete, bo start >chyba maja 15 minut wcześniej?
A czy tak bylo w zeszlym roku ? Bo w programie zawodow jest jeden start o 11:15 :
http://www.gorzno.pl/index.php?id=74&x=2&y=4
tak dokladnie bylo w Debnie , nawet zmiany chlopakom dawalem>Zresztę wolne pływanie ma swoje zalety, bo jak >czołówka cię na rowerze dubluje, to mozesz im na koło >wsiąść i podgonić.

(Edited by proto at 2:36 pm on July 28, 2004)
[i]swim - bike - run [/i]
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Oraz nie ma problemu ze znalezieniem swojego roweru w strefie zmain.Quote: from PAwel on 12:56 am on July 29, 2004
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
-
- Wyga
Ja też będę - cieszę się, że poznam z bliska Iron Manów.
Pocieszyliście mnie też, że nie mnie jednego frustruje mój rower jako jeden z ostatnich w strefie zmian. Na basenie wydaje mi się zawsze, że pływam świetnie, ale w jeziorze, widzę, jak bardzo sie mylę. Ja widzę jeszcze jedna zaletę: widok doganianych kolarek w kostiumach kąpielowych
).
Pozdrowienia
Pocieszyliście mnie też, że nie mnie jednego frustruje mój rower jako jeden z ostatnich w strefie zmian. Na basenie wydaje mi się zawsze, że pływam świetnie, ale w jeziorze, widzę, jak bardzo sie mylę. Ja widzę jeszcze jedna zaletę: widok doganianych kolarek w kostiumach kąpielowych

Pozdrowienia
-
- Zaprawiony W Bojach
No to umówmy się na wspólne zdjęcie triatlonistów uczestników tego forum.
Myślę, że najprościej będzie tuż przed startem jak już bedziemy w piankach spotkać się na plaży przy wejściu na pomost np. na 10 minut przed startem. Co wy na to?
Myślę, że najprościej będzie tuż przed startem jak już bedziemy w piankach spotkać się na plaży przy wejściu na pomost np. na 10 minut przed startem. Co wy na to?
ENTRE.PL Team