Triatlon w Łodzi
- rono
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak, rower miałem najcięższy ze wszystkich i w tej kategorii wygrałbym, gdyby taka była. Myślę o innym rowerze, ale to kwestia kilku $. Jeżeli chodzi o pływanie, to trzeba po prostu zacząć łazić na basen. Ale najgorsze jest to, że nie rozdano nagród w poszczególnych kategoriach wiekowych (wbrew regulaminowi zawodów, zamieszczonym np. w necie), co było totalną plamą i znowu przysporzyło wstydu naszemu miastu. Za rok nikt nie przyjedzie! Może zjawią się tylko VIPY-PIPY (im dano pamiątki!) i może jakieś 15 zawodników na góralach. Wtedy będa to zawody na miarę możliwości naszych łódzkich władz od sportu, którzy wolą wywalić (po raz en-ty z kolei) kupę publicznych pieniędzy na prywatny klub piłkarski (czytałem o takich planach w łódzkich publikatorach), a nie dać grosza na sport masowy, którego fani nie powodują żadnych szkód społecznych w porównaniu do "fanów" piłki nożnej. Takie sobie sportowe refleksje. Niech żyje wydział sportu i rekreacji UMŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę tych wykrzykników dać jeszcze kilka. Dla jaj, oczywiście. Bo oni też z nas sobie robią jaja.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czolem !
Calkiem mila imprezka , zanotowalem dobry start jak na mnie
29 miejsce / 1:01:52 . Jesli poprawie plywanie , powinno byc
niezle
Co do organizacji, to wiadomo, sam znam kilku - ktorzy nie przyjechali wlasnie ze wzgledu na podobne historie w latach ubieglych , ja natomiast o nagrody nie walcze , wiec takich dylematow na szczescie nie mam .. 
(Edited by proto at 8:19 am on July 26, 2004)
Calkiem mila imprezka , zanotowalem dobry start jak na mnie
29 miejsce / 1:01:52 . Jesli poprawie plywanie , powinno byc
niezle

(Edited by proto at 8:19 am on July 26, 2004)
[i]swim - bike - run [/i]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie było - macie wyniki. Musiałem wpaść do rodzinki więc nie czekałem. Jak wiecie gdzie są to napiszcie.
Pozdrawiam
Leszek
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję.
Coś mi się widzi, że był to skrócony sprint.

[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Bieg rzeczywiście był skrócony -byłem w szoku jak to zobaczyłem, ale cóż... Mierzyłem licznikiem i było 4 km. Co do pozostałych dystansów się nie wypowiadam bo byłem tylko kibicem.
Mój faworyt wygrał
-Gratki dla Syrka.
Niestety nie udało mi się poznać nikogo z forum:(, a tak usilnie pytałem ludzi. Za to ilu znajomch spotkałem i ile nowych znajomości nawiązałem
.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Mój faworyt wygrał

Niestety nie udało mi się poznać nikogo z forum:(, a tak usilnie pytałem ludzi. Za to ilu znajomch spotkałem i ile nowych znajomości nawiązałem

Pozdrawiam i życzę sukcesów.
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
... a mnie nie było .... szkoda. Byłem 1000 km od Łodzi. Gratuluję wszystkim.
GG: 977722
- rono
- Zaprawiony W Bojach
Hej Koledzy! Mam małe pytanko: czy jest jakaś strona z wynikami i ew. komentarzem na temat triatlonu w Łodzi? Może ktoś wie? Dzięki. Pozdrowienia i powodzenia w Górznie!!!