Triatloniści z Łodzi

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
Herbix
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy wiecie może gdzie można znaleźć jakieś międzyczasy triatlonistów?
GG: 977722
PKO
MMM
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rono - najfajniejszy trening to powiedzmy, 60 km rowerem - ja mykam w terenie, a potem - tu rzadko ktoś chce coś takiego ze mną robić (więc rzadko to robię) np 6 - 10 km biegu. A potem do baru na piwo, a w moim wykonaniu na soczek z czarnej porzeczki :-)
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jest to ciężka przeprawa, ale może dam radę. Zwłaszcza z piwem. Zdaję się na Twoje propozycje i czekam na sygnał. Zapraszam chętnych. Można zgubić trochę tłuszczu. Przecież nie musimy tak ostro zapier..... jechać. Zdrowie! MMM jeżeli jesteś abstynentem to chylę czoło. Do zobaczenia!  
Awatar użytkownika
gato
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from rono on 8:55 pm on June 30, 2004
Gato (Barbierri - znasz tego saksofonistę?). Co to znaczy: No confundas dos tazas de te con dos tetazas! Cosik o tarzaniu się?
Saksofonisty nie znam a tekst brzmi dobrze tylko w orginale ze względu na grę słów. Dosłownie to zdanie oznacza: "Nie pomyl dwóch filiżanek herbaty z dwoma wielkimi cycami"
gato                                                
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
Awatar użytkownika
konar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

pytanko  do  rona skoro  trenowałeś  10  lat  pływanie podpowiedz jak  urwać  1 minutę z  1500m.  Ćwiczę  od  trzech  lat  sam zaczynałem  od  30  min teraz  26min  chciałbym  25 a  nawet  24.  tygodniowo pływam  18kilometrów 7  razy  w  tygodniu technikę jak  powiedzieli  ratownicy  mam do  przyjęcia
konar
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć konar! Z pływania musiałem zrezygnować na czwartym roku studiów, a było to, niestety, ok. 20 lat temu. W związku z tym moje informacje mogą Cię nie usatysfakcjonować. Myślę jednak, że nie popełnię dużego błędu, jeżeli powiem, że zwiększenie szybkości w pływaniu polega na podobnych zabiegach treningowych, jakie stosuje się w bieganiu, tzn. interwały i tempówki. Pływaliśmy np. 400 m luźno, co druga 25-tka szybko, serie 4x100 m szybko, 50 m luźno. Były też serie szybkich 25-tek (4-8 razy) z odpoczynkiem przy brzegu. To tyle, co pamiętam. Chyba znajdziesz jakiegoś "aktualnego" pływaka, który da Ci konkretniejsze wskazówki. Ja bardzo chcialbym powrócić do pływania, ale mam pewne "ograniczenia" ze strony aparatu ruchowego i to mnie trzyma troche dalej od brzegu. Ale sprężę się w te wakacje, może mi się uda przełamać. Pozdrawiam!        
Awatar użytkownika
konar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dzięki  Rono jestem  pewien  że Ci się  uda
konar
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ