Szczecińska GB
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
chyba zapomnieliśmy wybrac władze naszej Grupy
jestem za sp jawną , ew za prezesura obecnych maratończyków którzy dziś utworzyli podgrupę w naszej grupie,
a my (ja i ula) kandydaci na marathon pokornie zostaniemy podwladnymi
do następnego, narazie się wyłączam na jakis czas.
trzeba w ciszy potrenować
(Edited by Marcos at 8:58 pm on May 11, 2003)
jestem za sp jawną , ew za prezesura obecnych maratończyków którzy dziś utworzyli podgrupę w naszej grupie,
a my (ja i ula) kandydaci na marathon pokornie zostaniemy podwladnymi
do następnego, narazie się wyłączam na jakis czas.
trzeba w ciszy potrenować
(Edited by Marcos at 8:58 pm on May 11, 2003)
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
dzieki wszystkim uczestnikom spotkania niedzielnego w Puszczy Bukowej za przybycie! Bylo milo Was poznac i razem pobiegac.
Ula dasz rade sie naumiec - no i zasada 4Z Kurcze nie powiedzialbym, ze jestes tak zaawansowana studentka. Jak potrenujesz jeszcze troche to wogole sie tak odmlodzisz....
Co do jedzonka. jak wrocilem do domu to tez mialem wilczy apety.
Przemek- mam nadzieje, ze dotarles do domciu bez przygod. Film pewnie wywolam po Mysliborzu bo jeszcze kilka klatek zostalo. Efekt foto. zeskanuje i przesle zaintersowanym.
Wieczorem musialem jeszcze poszalec na rowerku.
Pozdrawiam
Ula dasz rade sie naumiec - no i zasada 4Z Kurcze nie powiedzialbym, ze jestes tak zaawansowana studentka. Jak potrenujesz jeszcze troche to wogole sie tak odmlodzisz....
Co do jedzonka. jak wrocilem do domu to tez mialem wilczy apety.
Przemek- mam nadzieje, ze dotarles do domciu bez przygod. Film pewnie wywolam po Mysliborzu bo jeszcze kilka klatek zostalo. Efekt foto. zeskanuje i przesle zaintersowanym.
Wieczorem musialem jeszcze poszalec na rowerku.
Pozdrawiam
Piotr
- spider1
- Wyga
siema
pozdr z placowki. jestem wtyka w bydgoszczy
co do biegu w puszczy. jest to Grand Prix organizowane przez nie wiem kogo, ale to byla ostatnia edycja. nastepna po wakacjach 21.IX. dystansem jest dycha, do Zelislawca i spowrotem. wygladalo mi to na cienizne, organizacyjna. biegaja raz w puszczy a raz w lasku arkonskim.
wczoraj przypialem rolki dla odmiany. po dlugiej przerwie nawet utrzymuje sie na nogach
pozdr
pozdr z placowki. jestem wtyka w bydgoszczy
co do biegu w puszczy. jest to Grand Prix organizowane przez nie wiem kogo, ale to byla ostatnia edycja. nastepna po wakacjach 21.IX. dystansem jest dycha, do Zelislawca i spowrotem. wygladalo mi to na cienizne, organizacyjna. biegaja raz w puszczy a raz w lasku arkonskim.
wczoraj przypialem rolki dla odmiany. po dlugiej przerwie nawet utrzymuje sie na nogach
pozdr
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
no to spider melduj nam co tam w Bydgoszczy podpatrzysz
te Grand Prix to takie tam. nie ma sensu sie w to angazowac, lepiej postartowac na powaznie lub wspolnie pobiegac po Puszczy
nasi kandydaci na maraton gdzies zagineli ?
pozdr.
te Grand Prix to takie tam. nie ma sensu sie w to angazowac, lepiej postartowac na powaznie lub wspolnie pobiegac po Puszczy
nasi kandydaci na maraton gdzies zagineli ?
pozdr.
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a wyobrażacie sobie żebym ja milczał
wszedłem na chwilke bo szukam referatów dla kumpla,
Piotrek trenuj sobota tuz tuż!!!
wszedłem na chwilke bo szukam referatów dla kumpla,
Piotrek trenuj sobota tuz tuż!!!
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
spider nie miaj destrukcyjnych zamiarów z brupą bydgoską, to mili ludzie, znajdziesz tam więcej maratończyków do rozmowy!!
kurcze deszcz pada a tu dopiero do szkoły trzeba jechać. a fajnie tak z rana wbić się na neta cisza, spokój...
kurcze deszcz pada a tu dopiero do szkoły trzeba jechać. a fajnie tak z rana wbić się na neta cisza, spokój...
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
z trenowaniem do Mysliborza to slabo, powodem jest moj platfus, wlasnie sie lajza ujawnila i zaczyna mnie bolec to i owo
ale spoko wystartuje!!!
Jak tam Ula smakuje wcinanie paragrafow
ale spoko wystartuje!!!
Jak tam Ula smakuje wcinanie paragrafow
Piotr
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
lepiej to przemilczeć..juz nie moge na to patrzec bleah
ale jakos dam rade..
Po tym niedzielnym bieganiu bardzo mnie kolana wieczorem bolały..nie przyzwyczajone do takich dystansow....ale beda musialy sie przyzwyczaic bo zwiekszam dystansik powoli...
A wiecie ze ja myslalam ze Marcos ma jakies 26/28 lat tak jak jeszcze go tylko na forum czytalam za to spiderowi dawalam 18??
ale jakos dam rade..
Po tym niedzielnym bieganiu bardzo mnie kolana wieczorem bolały..nie przyzwyczajone do takich dystansow....ale beda musialy sie przyzwyczaic bo zwiekszam dystansik powoli...
A wiecie ze ja myslalam ze Marcos ma jakies 26/28 lat tak jak jeszcze go tylko na forum czytalam za to spiderowi dawalam 18??
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
o dziwo Ula ja tez tak sobie jakos miarkowalem spidera, Przemka poznalem wczesniej to wiedzialem, ze to ambitny mlodzik!!!
no. ale my wszycy jestesmy mlodzi duchem choc koncem miesiaca mam urodzinki i nie sa 18-te
no. ale my wszycy jestesmy mlodzi duchem choc koncem miesiaca mam urodzinki i nie sa 18-te
Piotr