Adventure Trophy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Cisza!!! Oj oby nie była to zapowiedz czegos przykrego??!!
WiechoR
- Adan
- Wyga
Ja słyzszałem ploty z samej góry , nogę je powtórzyć, acz nie biore odpowiedzialności bo mają już kilka miesięcy:
-AT raczej będzie (są pewne siły "organizacyjne", które tego chcą)
-o trminie nic nie słyszałem (przypuszczam, że jeśli wogóle to tak jak w 2003 - sierpień)
-miejsce albo Karkonosze albo Beskid Niski
:)szpieg z krainy deszczowców:)
-o trminie nic nie słyszałem (przypuszczam, że jeśli wogóle to tak jak w 2003 - sierpień)
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
ja też słyszałem, ale tylko o Beskidzie Niskim.
Robi się ciekawie.
Karkonosze to super lokalizacja, za to w Niskim byłbym na swoim terenie
nie wiem, co lepsze.
Na razie wielkimi susami zbliża się Lion, więc może nie róbmy paniki w kwestii AT, w zeszłym roku o tej porze też jeszcze była cisza...
(Edited by krzycho at 10:40 am on Feb. 4, 2004)
Robi się ciekawie.
Karkonosze to super lokalizacja, za to w Niskim byłbym na swoim terenie
nie wiem, co lepsze.
Na razie wielkimi susami zbliża się Lion, więc może nie róbmy paniki w kwestii AT, w zeszłym roku o tej porze też jeszcze była cisza...
(Edited by krzycho at 10:40 am on Feb. 4, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- GabiB
- Wyga
To nie panika tylko ciekawosc i proba zaplanowania startow w biezacym roku ( trzeba zaplanowac urlop). Ubiegloroczny pomysl z kalendarzem byl rewelacyjny. Proponuje, aby wrocic do niego chocby na napieraj.pl
Gabi
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Termin to obstawiałbym raczej tradycyjny, czyli okolice 1-3 maja. Sierpień był przecież awaryjny. Ale to wszystko gdybanie.
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oczywiście rajd orła, próba mamuta wprowadza start druzynowy (kajak. rower, pieszo, orientacja, zadania specjalne), Maciek Tracz też wspominał o podobnej imprezie
WiechoR
- MaciekT
- Wyga
Cześć
Zostałem trochę wywołany do tablicy przez Wieśka, więc narazie kilka informacji z pierwszej ręki, ale jeszcze nie do końcanie potwierdzonych.
W tym roku rzeczywiście zamierzam wraz z kilkoma znajomymi zorganizować dwie imprezy. Wszystko zależy od sponsorów i naszej determinacji. O pierwszej mogę już coś powiedzieć. A mianowicie planujemy rozszeżenie imprezy M-Bank Extreme w Sielpi pod Kielcami. Do "tradycyjnej" trasy pieszej dla "singli" składającej się z 25 - 40 km. być może dodamy trasę dla zespołów dwu osobowych z rowerem, odcinkiem pieszym i ciekawym kajakiem. Do tego zadania specjalne i różne takie tam urozmaicenia. Impreza planowana jest na pierwszy lub drugi weekend września.
O drugiej imprezie na razie nie chcę się wypowiadać, aby nie zapeszyć. Mogę jedynie napisać, że lokalizacja w samym centrum Polski tak, aby każdy miał blisko. :):)
Zostałem trochę wywołany do tablicy przez Wieśka, więc narazie kilka informacji z pierwszej ręki, ale jeszcze nie do końcanie potwierdzonych.
W tym roku rzeczywiście zamierzam wraz z kilkoma znajomymi zorganizować dwie imprezy. Wszystko zależy od sponsorów i naszej determinacji. O pierwszej mogę już coś powiedzieć. A mianowicie planujemy rozszeżenie imprezy M-Bank Extreme w Sielpi pod Kielcami. Do "tradycyjnej" trasy pieszej dla "singli" składającej się z 25 - 40 km. być może dodamy trasę dla zespołów dwu osobowych z rowerem, odcinkiem pieszym i ciekawym kajakiem. Do tego zadania specjalne i różne takie tam urozmaicenia. Impreza planowana jest na pierwszy lub drugi weekend września.
O drugiej imprezie na razie nie chcę się wypowiadać, aby nie zapeszyć. Mogę jedynie napisać, że lokalizacja w samym centrum Polski tak, aby każdy miał blisko. :):)
Pozdrawiam wszystkich ciężko trenujących.
Maciek T
Maciek T
- Adan
- Wyga
Jeśli chodzi o kalendarz, to niebawem na napieraju będzie lepszy i pełniejszy wykaz wszelkich imprez napierackich i okołonapierackich. O ile wiem koledzy pracują w pocie czoła więc jeszcze chwilę cierpliwości.
Zaglądajcie na http://www.napieraj.pl
Zaglądajcie na http://www.napieraj.pl
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
I chyba masz racje z tym terminem, pod koniec kwietnia jest Odyseja CiężkowickaQuote: from Adan on 10:30 am on Feb. 4, 2004
Ja słyzszałem ploty z samej góry , nogę je powtórzyć, acz nie biore odpowiedzialności bo mają już kilka miesięcy:
k
k