taaa.... a mnie nie tak dawno zwyzywali od kilerów za trzy razy skromniejsze planyQuote: from Dawidek on 6:25 pm on April 23, 2003Dzieki za info Ermo - ja sie nie martwie, bo jak widać startów sporo.Półmaraton w Rybniku jest niestety odwołany
Zapomniałem jeszcze dodac, że 8 i 22 maja startuję w Tyskim Kryterium Biegów Przełajowych na dystansie 2,5 km
Następne spotkanie Grupy Katowickiej
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- zbyszek g
- Wyga
Jeżeli chodzi o wspólne potruchtanie we wtorek popołudniu ok 18:00 myślę że nie będzie problemu. Jeśli by sie tak zdarzyło że będziemy sami moglibyśmy się spotkać gdzieś w połowie drogi pomiedzy Giszowcem a Ochojcem. Było by troszkę prościej... Co Ty na to ?Quote: from Mikael on 8:05 am on April 24, 2003
Zbyszek G - jak tam stoisz z czasem?
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Marek półmaraton w połowie roku to bedzię 1.06 w Nowej Soli tj. Półmaraton Solan czy jakoś tak. Być może sie tam wybiorę. Kwestia kasy.
Natomiast chetnie pobiegam z Wami takie 2x12 na terenach MacGor,albo jakieś tysiączki. Zawsze w grupie lepiej sie biega takie ostre kawałki.
Można by się też spotkać kiedyś w grupce i zrobić test Coconiego np. na AWF-ie w Katowicach.
Natomiast chetnie pobiegam z Wami takie 2x12 na terenach MacGor,albo jakieś tysiączki. Zawsze w grupie lepiej sie biega takie ostre kawałki.
Można by się też spotkać kiedyś w grupce i zrobić test Coconiego np. na AWF-ie w Katowicach.