SOBOTNI BIELAŃSKI BIEG PORANNY (5)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziêki wszystkim za s³owa otuchy. Pomogli¶cie mi. Ju¿ nie my¶lê o wyrzuceniu butów biegowych na ¶mietnik. BIEGAM. Wczoraj zrobi³am zaleg³e z niedzieli 10 km - po to, ¿eby sobie udowodniæ.
Mo¿e zrobiê sobie koszulkê z napisem: CONQUERING ASTHMA.
Mo¿e zrobiê sobie koszulkê z napisem: CONQUERING ASTHMA.
-
- Zaprawiony W Bojach
Brawo joycat! Teraz lepiej rozumiem co mial na mysli Bohdan powtarzajac kilkakrotnie w czasie naszej rozmowy, ze jestes bardzo dzielna dziewczyna.
kledzik
kledzik
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
a pojutrze? tzn w czwartek?
moze jakies ekstra spbbotkanie? ja bym moze na rowerku sie przejechal... moze do tego modlina?
albo moze do kampinosu? proponuje trase wolka weglowa - sierakow - truskaw - mogila powstancow 1831 - w wolnym tempie trasa pewnie na pol dnia.
moze jakies ekstra spbbotkanie? ja bym moze na rowerku sie przejechal... moze do tego modlina?
albo moze do kampinosu? proponuje trase wolka weglowa - sierakow - truskaw - mogila powstancow 1831 - w wolnym tempie trasa pewnie na pol dnia.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
na rower.
ale ja mogę sie dostosować do miejsca, dystansu, tempa. tyle ze bede na rowerze. biegac moge dopiero od sobbpoty.
ale ja mogę sie dostosować do miejsca, dystansu, tempa. tyle ze bede na rowerze. biegac moge dopiero od sobbpoty.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
u nas ma być raczej ładnie. najlepiej na południu - cały czas słońce, a najgorzej na pólnocy - deszcz. dzisiaj rano na tvn24 tak mówili
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
Czê¶æ osób mia³a na weekend plany startowe. Pit zdaje siê, ¿e o Otwocku wspomina³. Ja mia³am 3 maja biec na Agrykoli 5 km, ale w zwi±zku z wypadkami z niedzieli chyba sobie darujê i normalnie na SBBP przyjadê.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hejka!
Dotarlam do ?? 'siebie'
jej jak bylo super z WAMI biegac!!!!
Niestety w sobote bieg sie skonczyl unicestwieniem skarpetki a po przyjsciu... wielkim bablem...+ pylki= nie moglam wystartowac w niedziele, jestem bardzo nie pocieszona bo sie szykowalam nadodatek jeszcze bilet powrotny tak ustawilam... no coz, ale jak sie nie da to sie nie da...
A pyli sie w polsce kosmicznie!!!!
Milego bieganie w'endoowego,ja sie wyspie i tez bede biegac
Dotarlam do ?? 'siebie'
jej jak bylo super z WAMI biegac!!!!
Niestety w sobote bieg sie skonczyl unicestwieniem skarpetki a po przyjsciu... wielkim bablem...+ pylki= nie moglam wystartowac w niedziele, jestem bardzo nie pocieszona bo sie szykowalam nadodatek jeszcze bilet powrotny tak ustawilam... no coz, ale jak sie nie da to sie nie da...
A pyli sie w polsce kosmicznie!!!!
Milego bieganie w'endoowego,ja sie wyspie i tez bede biegac
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
1. Caryca, dzięki za pozdrowienia i pozdrowienia od nas. Precz z pyleniem !!!
2. Joycat. Baaaardzo Ci dziękuję za namówienie na przyjście dzisiaj. Najpierw poznałem zupełnie mi nieznane do tej pory tereny Warszawy (to już była II strefa dla Taxi) a potem jeszcze zrobiłem mój "quality training" z RobetemD, Robert też dzięki. Nawet potem juz nie czułem tych wszystkich ciastek które zjadłem przed biegiem.
3. SBBP - w sobotę chyba normalnie, w końcu jesteśmy instytucją. Chyba, że chcecie coś pokombinować z trasą??!
2. Joycat. Baaaardzo Ci dziękuję za namówienie na przyjście dzisiaj. Najpierw poznałem zupełnie mi nieznane do tej pory tereny Warszawy (to już była II strefa dla Taxi) a potem jeszcze zrobiłem mój "quality training" z RobetemD, Robert też dzięki. Nawet potem juz nie czułem tych wszystkich ciastek które zjadłem przed biegiem.
3. SBBP - w sobotę chyba normalnie, w końcu jesteśmy instytucją. Chyba, że chcecie coś pokombinować z trasą??!
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
Fredzio, mlociny tez sa w drugiej strefie taxi, wiec nie powinno to byc dla ciebie atrakcja :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio, ja z kolei baaaardzo siê cieszê, ¿e da³e¶ siê namówiæ. By³am pewna, ¿e nie bêdziesz ¿a³owa³.
Rozumiem, ¿e zamykamy tu w±tek i przenosimy siê na forum PPP?
Rozumiem, ¿e zamykamy tu w±tek i przenosimy siê na forum PPP?