Terra Incognita
- go
- Wyga
znawu internetowi kibice maja na co patrzec.
klara esemesuje do napieraj.pl - relacja prawie na zywo i takze prawie na zywo pojawil sie leaderboard na chorwackiej stronie rajdu:
http://www.skylaab.com/live/
klara esemesuje do napieraj.pl - relacja prawie na zywo i takze prawie na zywo pojawil sie leaderboard na chorwackiej stronie rajdu:
http://www.skylaab.com/live/
gosia
[url]http://www.speleoteam.pl[/url]
[url]http://www.speleoteam.pl[/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
składy zespołów na stronce z relacją na zywo są odrobine z palca wziete... miejmy nadzieje, że to jedyna wpadka i coverage bedzie live do końca zawodów
powodzenia!
powodzenia!
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
jest dobrze!
Niestety, póki co najbardziej live coverage jest na napieraj.pl...
http://www.napieraj.pl/modules/news/art ... storyid=97
Niestety, póki co najbardziej live coverage jest na napieraj.pl...
http://www.napieraj.pl/modules/news/art ... storyid=97
k
k
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
Krzysiu, dlaczego niestety?
[url]http://www.napieraj.pl[/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
To dla orgów - bo na stronie z relacją na żywo od rana wyskakuje timeout.
Dla Ciebie i napieraj.pl jak najbardziej stety - info niby nie na bieżąco, ale regularnie...
Dla Ciebie i napieraj.pl jak najbardziej stety - info niby nie na bieżąco, ale regularnie...
k
k
-
- Dyskutant
Czesc Wszystkim.
My juz po przespanej nocy i dŁugo wycyekiwanym sniadanku, no i przede wszystkim po rajdzie. Trasa daŁa nam niezle w kosc. Najbardziej deprymujace i nudne byly nie konczace sie etapy piesze rozgrywane na wyspach gdzie podloze to skala lub sterta mniej lub bardziej luznychb kamieni pozbawionych jakiejkolwiek wegetacji. Nawigacji prawie zero bo widac bardzo daleko.
Rajd dla mnie osobiscie dosyc trudny, bo miejscami bardzo goracoooooo!!!
Pozostale polskie zespoly powinny dotrzec na mete wkrotce.
Pozdrawiam wszystkich internetowych i nie tylko, kibicow.
Dzisiejszy dzien spedzimy na plazy, dopingujac pozostale zespoly zmierzajace na kajaczkach do mety...
My juz po przespanej nocy i dŁugo wycyekiwanym sniadanku, no i przede wszystkim po rajdzie. Trasa daŁa nam niezle w kosc. Najbardziej deprymujace i nudne byly nie konczace sie etapy piesze rozgrywane na wyspach gdzie podloze to skala lub sterta mniej lub bardziej luznychb kamieni pozbawionych jakiejkolwiek wegetacji. Nawigacji prawie zero bo widac bardzo daleko.
Rajd dla mnie osobiscie dosyc trudny, bo miejscami bardzo goracoooooo!!!
Pozostale polskie zespoly powinny dotrzec na mete wkrotce.
Pozdrawiam wszystkich internetowych i nie tylko, kibicow.
Dzisiejszy dzien spedzimy na plazy, dopingujac pozostale zespoly zmierzajace na kajaczkach do mety...
Maciek Olesiński
Hellmann Salomon Adventure Team
Hellmann Salomon Adventure Team
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gratulacje dla całej drużyny. Dzięki Klarze i napieraj.pl mogliśmy obserwować Wasze zmagania.
WiechoR
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gratulacje dla wszystkich trzech drużyn. Świetnie reprezentowaliście środowisko napieraczy z Polski.
Czekamy na długi opis, może zamieścicie mapkę i liczymy na sporą dawkę zdjęć.
Czekamy na długi opis, może zamieścicie mapkę i liczymy na sporą dawkę zdjęć.
WiechoR
- artur
- Wyga
- Kontakt:
GRATULACJE!
tym wieksze ze nielatwo powtorzyc sukces na tym samym rajdzie i za wytrwalosc dla wszystkich co ukonczyli
tym wieksze ze nielatwo powtorzyc sukces na tym samym rajdzie i za wytrwalosc dla wszystkich co ukonczyli
Artur
tropiciel w stumilowym lesie...
www.speleo.napieraj.pl
www.speleo.napieraj.pl
- artur
- Wyga
- Kontakt:
GRATULACJE!
Artur
www.speleo.napieraj.pl
www.speleo.napieraj.pl
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
O której stronie rajdu mówisz? Ta live nie żyje od dłuższego czasu. Znalazłeś gdzieś oficjalne wyniki? Podeślij link.
[url]http://www.napieraj.pl[/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
To normalne u Chorwatów, przed rokiem na ich stronie też nic nie działało.Quote: from PAwel on 7:57 pm on Sep. 22, 2003
Hej, ale co z tą klasyfikacją, na stronie rajdu jest inna niz na Napieraj.pl?
Poczatkowo wydawało mi się, że ta klasyfikacja na żywo nie uwzględnia postojów, ale potem takie cuda sie dziać zaczeły, że już nic nie rozumiem. Na szczęście na miejscu jest Klara
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
na stronie gdzie prezentuja zespoly (chcialem zobaczyć kto staertował w polskich zespołach) jest ich aktualne miejsce, wiec sadzilem, że skoro rajd sie skończył to to miejsce odpowiada miejscu na mecie.
ENTRE.PL Team
- Klarska
- Rozgrzewający Się
Ale z PAwla niedowiarek! Jakby czytał relacje na Napieraj to by wiedział, że nie należy zaglądać na stronę Organizatorów. Ale pewnie wolał się denerwować lub po prostu probował podważać moją wiarygodność!
Po pierwsze skład zespołów na oficjalnej stronie ma błędy. Nadal figuruję jako członek zespołu Inter-Fragrances mimo, że 2 miesiące wcześniej posłaliśmy ostateczny skład. Żeby Wam uświadomić jaki bur... mają Chorwaci to Wam powiem, że na dekoracji teamów otrzymałam dyplom za ukończenie rajdu, zamiast Piotrka Morawskiego, który sie zdrowo namęczył!!!
Nawet nie wyobrażacie sobie ile zachodu i trudu kosztowało mnie wysłanie paru wiadomości i zdjęć internetem. Musiałam żebrać o dostęp do komputera, prosić różnych ludzi o wysyłanie wiadomości bo nie byłam w stanie wejść do swojej skrzynki meilowej!Komputer był zawirusowany, wolny i nic w nim nie działało!
Aby wszystkich uspokoić. Na oficjalnym zakończeniu potwierdziły się moje obliczenia i wyróżniono polskie teamy w podanej przeze mnie kolejności! Niedowiarkom możemy pokazać dyplomy, poza tym nagraliśmy to kamerką.
Dziekujemy wszystkim za kibicowanie polskim teamom. Wasze wsparcie naprawdę im pomagało, na każdym PK przekazywałam im wiadomości z Polski. Zdjeć jest multum i są bardzo piekne(bo i okolica urokliwa).
Pozdrawiam Klara Kiełbasińska
Dedykacja ode mnie "Więcej mówi do mnie czucie niż mędrca szkiełko i oko"
P.S. Dedykacja od męża "Siegaj po to co nieosiągalne ... dla PAwła"
Po pierwsze skład zespołów na oficjalnej stronie ma błędy. Nadal figuruję jako członek zespołu Inter-Fragrances mimo, że 2 miesiące wcześniej posłaliśmy ostateczny skład. Żeby Wam uświadomić jaki bur... mają Chorwaci to Wam powiem, że na dekoracji teamów otrzymałam dyplom za ukończenie rajdu, zamiast Piotrka Morawskiego, który sie zdrowo namęczył!!!
Nawet nie wyobrażacie sobie ile zachodu i trudu kosztowało mnie wysłanie paru wiadomości i zdjęć internetem. Musiałam żebrać o dostęp do komputera, prosić różnych ludzi o wysyłanie wiadomości bo nie byłam w stanie wejść do swojej skrzynki meilowej!Komputer był zawirusowany, wolny i nic w nim nie działało!
Aby wszystkich uspokoić. Na oficjalnym zakończeniu potwierdziły się moje obliczenia i wyróżniono polskie teamy w podanej przeze mnie kolejności! Niedowiarkom możemy pokazać dyplomy, poza tym nagraliśmy to kamerką.
Dziekujemy wszystkim za kibicowanie polskim teamom. Wasze wsparcie naprawdę im pomagało, na każdym PK przekazywałam im wiadomości z Polski. Zdjeć jest multum i są bardzo piekne(bo i okolica urokliwa).
Pozdrawiam Klara Kiełbasińska
Dedykacja ode mnie "Więcej mówi do mnie czucie niż mędrca szkiełko i oko"
P.S. Dedykacja od męża "Siegaj po to co nieosiągalne ... dla PAwła"