Subaru Primal Quest
- matejko
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
wystartowali !!!!!!!!
na starcie bylo niesamowicie 80 temow, tyle samo kajakow, 360 osob, atmosfera niesamowita wiecej jutro powinno pojawic sie na napieraj.pl zrobilem okolo 100 zdjec po weryfikacji na pewno z 50 bedzie, teraz pedze na pierwszy przepak po kajakach!!!!
pozdrawiam z nad tahoe
(Edited by matejko at 3:44 am on Sep. 6, 2003)
na starcie bylo niesamowicie 80 temow, tyle samo kajakow, 360 osob, atmosfera niesamowita wiecej jutro powinno pojawic sie na napieraj.pl zrobilem okolo 100 zdjec po weryfikacji na pewno z 50 bedzie, teraz pedze na pierwszy przepak po kajakach!!!!
pozdrawiam z nad tahoe
(Edited by matejko at 3:44 am on Sep. 6, 2003)
Pozdrawiam
[b]matejko[/b]
[i][b]S[/b]zybka [b]P[/b]aczka [b]T[/b]eam[i]
[b]matejko[/b]
- matejko
- Dyskutant
- Kontakt:
u nas 2:30 wlasnie wrocilem z przepaku na rower sa kolo pozycji 68, i skonczyli chole... rolki.
Ruszyli na rowery, przed nimi 110 mil kolo 170 km, i juz gonia, co do kajakow to byly do d..., podobno.
Sa w dobrych nastrojach Remik mial 3 wywrotki, i raz wbil kijek w Asie, bez strat
Wyslalem dzis 111 zdjec ze startu na napieraj i krotki tekst mam nadzije ze sie pojawi. Jutro koloejne zdjecia z nocnego przepaku.
dobranoc
Ruszyli na rowery, przed nimi 110 mil kolo 170 km, i juz gonia, co do kajakow to byly do d..., podobno.
Sa w dobrych nastrojach Remik mial 3 wywrotki, i raz wbil kijek w Asie, bez strat
Wyslalem dzis 111 zdjec ze startu na napieraj i krotki tekst mam nadzije ze sie pojawi. Jutro koloejne zdjecia z nocnego przepaku.
dobranoc
Pozdrawiam
[b]matejko[/b]
[b]matejko[/b]
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
Info i zdjęcia juz są na napieraj.pl. Strona Subaru ciągle pada. Z ostatnich informacji Speleo jest na 30 miejscu (informacja z 6 września 23.40 naszego czasu). Dzisiaj mam nadzieję że dostaniemy kolejne zdjęcia.
[url]http://www.napieraj.pl[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
matejko, wygladalo jakby plyneli wplaw do kajakow. NA zdjeciu jest tez jak niosa kajaki, mozesz powiedziec cos wiecej o poczatku rajdu?
ENTRE.PL Team
-
- Dyskutant
Według moich wiadomości to wyglądało to tak że dwie osoby z zespołu odpływały kajakiem jakieś 300 m od brzegu i ustawiały się tam na lini startowej. Pozostałe dwie osoby z brzegu do kajakółw płyneły wpław, gdzie wsiadali nakajak i cała czwórka dalej...
Mam nadzieję, że awansowali trochę w klasyfikacji po tym jak wczoraj wielokrotnie piliśmy ich zdrowie na weselu u Klary i Michała Kiełbasińskich!!!
Mam nadzieję, że awansowali trochę w klasyfikacji po tym jak wczoraj wielokrotnie piliśmy ich zdrowie na weselu u Klary i Michała Kiełbasińskich!!!
Maciek Olesiński
Hellmann Salomon Adventure Team
Hellmann Salomon Adventure Team
- matejko
- Dyskutant
- Kontakt:
start wygladal tak jak maciek mowil, dowiedzieli sie ze dwojka musi plynac 3 minuty przed startem
sa wedlog strony na 24 pozycji, nie mam lacznosci z suportem dzis wieczorm za jakies 8h bede mial niusy gorace bo wymieniaja sie suportujacy i przyjedzie aparat i info. roznice pomiedzy zespolami w okolicy Dec sa nie wielkie.
Etapy na ktorych moga duzo nadrobic przed nimi, pieszy, orientiring, kolejne rowery... wierze ze awansuja do 20,
najlepsze zyczenia dla Klary I Kielbasy od wszyskich napieraczy znad Lake Tahoe.
sa wedlog strony na 24 pozycji, nie mam lacznosci z suportem dzis wieczorm za jakies 8h bede mial niusy gorace bo wymieniaja sie suportujacy i przyjedzie aparat i info. roznice pomiedzy zespolami w okolicy Dec sa nie wielkie.
Etapy na ktorych moga duzo nadrobic przed nimi, pieszy, orientiring, kolejne rowery... wierze ze awansuja do 20,
najlepsze zyczenia dla Klary I Kielbasy od wszyskich napieraczy znad Lake Tahoe.
Pozdrawiam
[b]matejko[/b]
[b]matejko[/b]
-
- Rozgrzewający Się
DZIEKI MATEJKO!!!
Jesteśmy z wami duchem, a na imprezie po ślubie byliście drugim tematem wieczoru (tym razem my z Klarcią byliśmy pierwszym Napierać!!!
Klepnij chłopaków ode mnie na najblizszym przepaku, a Remikowi mocnego kopa w d... UCALOWANIA od Klary
Jesteśmy z wami duchem, a na imprezie po ślubie byliście drugim tematem wieczoru (tym razem my z Klarcią byliśmy pierwszym Napierać!!!
Klepnij chłopaków ode mnie na najblizszym przepaku, a Remikowi mocnego kopa w d... UCALOWANIA od Klary
Michał Kiełbasiński
-
- Rozgrzewający Się
Strona Subaru cos jakby drgnela i znowu ruszyla
Michał Kiełbasiński
- gawel
- Wyga
- Kontakt:
Wygląda na to że Ian Adamson i jego Nike ACG/Balance Bar nie spali sobie za duzo prze 3 doby (pewnie jakieś 2h bo na jednym PC mają wydłużony czas), natomiast na PC19 ucieli sobie 8h drzemkę! Zobaczcie na http://www.subaruprimalquest.com/race20 ... C04752F347
[url]http://www.napieraj.pl[/url]