Zawody rowerowe
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W ramach nieustannego podnoszenia ( czy w przypadku niektórych - zdobywania ) umiejętności nawigacji, zapraszam serdelecznie na zawody w rowerowej jeździe na orientację. Impreza dwudniowa, możliwość noclegu, są trasy dla mniej wprawnych, są dla szukających poważniejszych wyzwań ( jak zapewnił mnie główny organizator oraz budowniczy tras w jednej osobie, w głownej kategorii męskiej trasa będzie miała w sobotę ponad 20 kilometrów. W zawodach na orientację, nawet rowerowych, to nie jest tak mało, jak się wydaje. Z drugiej strony - nie trzeba aż tak dokazywać, są trasy łatwiejsze i krótsze, dla pań, panów, dzieci, młodzieży i starszych). Wprawdzie impreza ma rangę Mistrzostw Polski, ale nie należy się tym specjalnie przejmować - najwyżej ktoś z Was zostanie krajowym czempionem...
Zapewne - przy okazji - będzie można też nabyć po okazyjnych cenach rowerowe mapniki - jak znalazł na rajdy. No, to będzie tej propagandy...w razie pytań i watpliwości służę pomocą. Aha, no i link do organizatorów imprezy:http://mtbo.republika.pl
Zapewne - przy okazji - będzie można też nabyć po okazyjnych cenach rowerowe mapniki - jak znalazł na rajdy. No, to będzie tej propagandy...w razie pytań i watpliwości służę pomocą. Aha, no i link do organizatorów imprezy:http://mtbo.republika.pl
- Adan
- Wyga
Moim zdaniem godny układ na ten weekend to sobota w Wesołej na orientację (nie wypada nie startować w zawodach rozgrywanych na własnym podwórku) i niedziela w Krakowie na dystans i taki układ zamierzam (i nie sam) popełnić.
Póki co mam jeszcze (o ile coś sie nie zmieniło bez mojej wiedzy) dwa miejsca w samochodzie .
Póki co mam jeszcze (o ile coś sie nie zmieniło bez mojej wiedzy) dwa miejsca w samochodzie .
-
- Wyga
A proszę uprzejmie; w końcu - co nas nie zabije, to nas wzmocni...Może tak by u kolegi jakas imprezke w oczekiwaniu na druga czesc imprezy zorganizowac ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy z Woj. ZACHODNIOPOMORSKIEGO wybiera się ktoś na te zawody, organizuję wyjazd samochodem. Mój tel. 0601891616
WiechoR
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
A może wybiera się na zawody ktoś z Łodzi ???
Samemu pociągiem nie bardzo mi się chce jechać.
m-m-m@wp.pl
GG 1397915
Samemu pociągiem nie bardzo mi się chce jechać.
m-m-m@wp.pl
GG 1397915