Lion Winter Challenge
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kto był ten wie jak było, kto nie był, niech żałuje? ORGANIZACJA na 5+, jeszcze raz gratuluję wszystkim organizatorom, współorganizatorom i tym wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób byli związani z tą imprezą. Koledzy z "Kampusu" !!!!!!!!! Podnieśliście poprzeczkę organizacyjną bardzo wysoko, serdeczne podziękowania i gratulacje.
WiechoR
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak, impreza udana
było też parę oryginalnych udanych patentów, np. na kartę startową, od razu na sznurku i zafoliowana.
poniżej a skali 1:1 - naprawde pomysl godny skopiowania
było też parę oryginalnych udanych patentów, np. na kartę startową, od razu na sznurku i zafoliowana.
poniżej a skali 1:1 - naprawde pomysl godny skopiowania
ENTRE.PL Team
- snowdog
- Rozgrzewający Się
Brawo! Ciekawe tereny, idealna pogoda a do tego organizator stanął w pełni na wysokości zadania. Organizacja tegorocznego Liona niech będzie przykładem dla innych. Jeszcze raz pozdrowienia i gratulacje dla organizatorów (tylko nie osiądźcie na laurach i następny rajd niech będzie jeszcze lepszy )
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Przyłączam się do tego kadzenia - impreza bardzo udana, organizacja bez zarzutu, atmosfera kapitalna, piękny teren. Niestety nasz team w amoku wyłożył się popisowo - pomylił trasę pieszą z rowerową, marna pociecha, że nie jako jedyny... Ale ja tu jeszcze wrócem...
(Edited by krzycho at 10:53 am on Feb. 24, 2003)
(Edited by krzycho at 10:53 am on Feb. 24, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Wyga
Żeby nie było, że wszyscy zachwyceni, to dodam, iż jeden z Łotyszy nieco narzekał. Zagadnięty przeze mnie marudził na pierwszy etap rowerowy i pętle wokół przepaków. Na jego obronę dodam, że napastowałem go ( słownie) pod prysznicem tuż po zakończeniu rajdu a interlokutor wyglądał - nie wiedzieć czemu - na dość zmarnowanego. Ale mi się podobało i o ile w zeszłym roku spora część uczestników była nieco rozczarowana, to teraz ten łotewski głos krytyki pozostanie chyba samotny. BARDZO fajny WF urządzili nam koleżanki i koledzy z Trójmiasta.
PS. PAweł, dlaczego na Twojej karcie startowej nie ma śladów perforacji w ostaniej kratce?
PS. PAweł, dlaczego na Twojej karcie startowej nie ma śladów perforacji w ostaniej kratce?
-
- Zaprawiony W Bojach
o kurde, czyżbym zapomniał o ostatnim punkcie?Quote: from igor on 5:58 pm on Feb. 24, 2003
PAweł, dlaczego na Twojej karcie startowej nie ma śladów perforacji w ostaniej kratce?
ENTRE.PL Team
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:59:16
- Kontakt:
tez tam bylem
dwie trasy skonczylem
batonikow sie najadlem
o swicie z nóg padłem
fajnie bylo, zajebiste górki do jazdy na rowerku
pozdrawiam wszystkich ktorzy tam byli
dwie trasy skonczylem
batonikow sie najadlem
o swicie z nóg padłem
- matejko
- Dyskutant
- Kontakt:
Robercie nie wierzę !!!Quote: from Zabel on 9:10 pm on Feb. 25, 2003
Jak nawet stu procentowemu rowerzyście się podobało, to impreza naprawdę musiała byc super, (ja jestem spaczony bo mi tam się każda podoba).
P.S. Polecam poogladać co chlopaki w Poznaniu i nie tylko wyrabiaja na rowerkach.
http://tey-bikers.com/
(Edited by matejko at 11:35 pm on Feb. 25, 2003)
Pozdrawiam
[b]matejko[/b]
[i][b]S[/b]zybka [b]P[/b]aczka [b]T[/b]eam[i]
[b]matejko[/b]
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:59:16
- Kontakt:
hehe:)
witaj matejku:)
jestescie slawni
dzieki za reklame...
naprawde mi sie podobalo, a noga juz wraca do siebie, jednak dzis kolejna kontuzja mnie dopadla, cobym sie nie nudzil obcialem sobie kawalek palca i stukam teraz wielkim opatrunkiem jak bable?
witaj matejku:)
jestescie slawni
dzieki za reklame...
naprawde mi sie podobalo, a noga juz wraca do siebie, jednak dzis kolejna kontuzja mnie dopadla, cobym sie nie nudzil obcialem sobie kawalek palca i stukam teraz wielkim opatrunkiem jak bable?
- matejko
- Dyskutant
- Kontakt:
Hej !
Bąbli brak, stopy juz nie protestuja, stwierdzily po kilku rajdach ze to nie ma sensu, to i tak nic nie pomoze. Tak wiec teraz juz mi sie nie robia, no moze jeden maly niesmialy, za to Ada mial krwiaka pod paznokciem bo przywalila w jakis korzen. Ale wszystko idzie ku lepszemu (znaczy lekarz odessal go) i do nastepnego rajdu bedzie ok.
niezla fota powyzej
(Edited by matejko at 12:47 am on Feb. 27, 2003)
Bąbli brak, stopy juz nie protestuja, stwierdzily po kilku rajdach ze to nie ma sensu, to i tak nic nie pomoze. Tak wiec teraz juz mi sie nie robia, no moze jeden maly niesmialy, za to Ada mial krwiaka pod paznokciem bo przywalila w jakis korzen. Ale wszystko idzie ku lepszemu (znaczy lekarz odessal go) i do nastepnego rajdu bedzie ok.
niezla fota powyzej
(Edited by matejko at 12:47 am on Feb. 27, 2003)
Pozdrawiam
[b]matejko[/b]
[b]matejko[/b]