Na stronie Adventure Trophy ukazał się komunikat organizacyjny zawodów. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam do przegladania.
Sam z zainteresowaniem przeczytałem, bo w tym roku ze względu na moją przeprowadzkę najprawdopodobniej wezmę czynny udział w zawodach.
Adventure Trophy 2002
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Grzegorzu, widzę, że masz jakiś mocny zespół w zanadrzu skoro zdecydowałeś się na start?
Przy okazji pytania.
1. Regulamin nie precyzuje jakich kajaków można używać, więc rozumiem, że można używać dowolnych dwuosobowych. Rozumiem też, że dowolność dotyczy również wioseł.
2. Jakiego rodzaju kajaki będzie można wypożyczyć od organizatorów?
3. Czy lista przyrządów obowiązkowych wymieniona w regulaminie jest zamknięta? Czy można będzie używać na przykład innych atestowanych przyrządów zaciskowych do wejścia po linie? Wydaje mi się to logiczne wziąwszy pod uwagę, bo skoro dopuszczony jest zestaw rapsznurów to dlaczego by nie shunt, czy protraxion.
Przy okazji pytania.
1. Regulamin nie precyzuje jakich kajaków można używać, więc rozumiem, że można używać dowolnych dwuosobowych. Rozumiem też, że dowolność dotyczy również wioseł.
2. Jakiego rodzaju kajaki będzie można wypożyczyć od organizatorów?
3. Czy lista przyrządów obowiązkowych wymieniona w regulaminie jest zamknięta? Czy można będzie używać na przykład innych atestowanych przyrządów zaciskowych do wejścia po linie? Wydaje mi się to logiczne wziąwszy pod uwagę, bo skoro dopuszczony jest zestaw rapsznurów to dlaczego by nie shunt, czy protraxion.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Zasady zmieniają sie jak w kalejdoskopie. Wczoraj były jeszcze eliminacje, a dzisiaj juz odsiewanie zespołów na trasie. Ciekawe co przyniesie jutro.
Bardzo mi się pomysł z odsiewaniem podoba. Przynajmniej spowoduje walkę w ogonie rajdu, a nie tylko w czołówce.
Bardzo mi się pomysł z odsiewaniem podoba. Przynajmniej spowoduje walkę w ogonie rajdu, a nie tylko w czołówce.
ENTRE.PL Team
- GRZEgorz_
- Rozgrzewający Się
Co do zespołu, to niestety jeszcze w budowie, ale ambicje oczywiście wysokie :)Quote: from PAwel on 3:02 pm on Jan. 21, 2002
Grzegorzu, widzę, że masz jakiś mocny zespół w zanadrzu skoro zdecydowałeś się na start? :)