Zacząłem sprawdzać czy inne grupy nie są równie gospodarne jak Wielkopolanie. Okazało się, że tylko Krakusi (jeśli kogoś pominąłem to niniejszym przepraszam).
Kraków widać jest młodszy od Poznania więc i forum nieco mniejsze. Zaciekawiała mnie u nich dyskusja w trakcie, której padła propozycja utajnienia forum
No cóż każdy ma prawo robić swoje forum tak jak mu to odpowiada, może sobie nawet je zakonspirować.

Więc jak ktoś chciałby popodglądać Krakowiaków to chyba ostatnia szansa.
A tak wogóle to ciekawe jaki będzie dostęp do tego tajnego forum: za pomocą jakiegoś tokenu czy tylko hasła.

Kilka tygodni temu, na Maratonach Polskich był news o nowo/starej stronie www.lekkoatletyka.com.pl
Zajrzałem tam sobie. Stronka sprawia wrażenie raczkującej. Poprzeglądałem dyskusje, ktoś, tam, wspominał o jakiejś innej poświęconej lekkiejatletyce.
Szukajcie a znajdziecie, no i znalazłem.
Ale zanim tam trafiłem wpadłem na inne forum, w zasadzie ogólno sportowe. Jest tam oddzielny dział lekkiejaltletyki, w którym znalazłem dyskusję z udziałem redaktora serwisu z lekkoatletyka.com.pl
Pan redaktor ma tam status-"obecnie zbanowanego".
Nie wiem czym sobie na to zasłużył.
Ale dyskusja, w której brał udział wywołała u mnie

Ale naszła mnie taka refleksja: jak w zapewne nieodległej przyszłości wszystkie fora będą utajnione to gdzie będzie mógł szukać pomocy redaktor serwisu, jeśli na dodatek będzie miał status obecnie zbanowanego.