Stało się !!!
Zarysowało się nieśmiało nowe, wieczorne wcielenie SBBP.
To może być alternatywa na gorące lato.
Było fajowo !!!
Joy - jesteś TYTANEM !!!
Łosiowe
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak, już napisałem do Joy, ze dziekiuę za namówienie, z Robetrem D pobiegaliśmy na stadionie, nogi mam juz na swoim miejscu.
Idę zobaczyć co tam w PPP słychać.
Idę zobaczyć co tam w PPP słychać.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale¿ by³o fajnie wczoraj!!
Strasznie siê podbudowa³am psychicznie tym biegiem. Kurcze - mogê zasuwaæ przez 13 km tempem szybszym ni¿ 6:20 min / km! W ¿yciu bym nie da³a rady, gdybym nie bieg³a z Wami. U¶wiadomi³am to sobie wczoraj: Leszek "ci±gn±³" mnie przez ca³± drogê, a z ty³u biegli Fredzio, Kociemba, M³ody i Robert. Psychika mo¿e cuda zdzia³aæ. Dziêkujê Wam!
Strasznie siê podbudowa³am psychicznie tym biegiem. Kurcze - mogê zasuwaæ przez 13 km tempem szybszym ni¿ 6:20 min / km! W ¿yciu bym nie da³a rady, gdybym nie bieg³a z Wami. U¶wiadomi³am to sobie wczoraj: Leszek "ci±gn±³" mnie przez ca³± drogê, a z ty³u biegli Fredzio, Kociemba, M³ody i Robert. Psychika mo¿e cuda zdzia³aæ. Dziêkujê Wam!
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
A ja deptałem po Waszych śladach dziś rano. Zrobiłem sobie 24 kilosy po mojej pętli, z przebieżkami i wieloskokami, w drugiej połowie towarzyszył właśnie poznany Bogusław Pawłowski z Bliznego - maratończyk, który na Łosiowych Błotach jest prawie co drugi dzień i nawet ostatnio widział tam Łosie. Nawet się umówiliśmy na wspólny wyjazd do Otwocka w sobotę.
(Edited by Janek at 3:42 pm on April 30, 2003)
(Edited by Janek at 3:42 pm on April 30, 2003)
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
#Moderation Mode
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 4&topic=35" target="_self">Moved here</a>
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 4&topic=35" target="_self">Moved here</a>