"Drugie życie" biegania.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ze sporymi oporami przeniosłem sie za moją grupą (Trójmiasto) na biegajznami, ale czytam i niekiedy piszę w obydwu miejscach. Bardzo byłem ciekaw jak się potoczą losy biegania.pl po exodusie. To co zauważam to:
- zanikanie Melanżu - zdaje się dosyć oczywiste w aktualnej sytuacji;
- podobny los spotkał dział Ultra;
- bardzo interesujący rozwój działów merytorycznych, zwlaszcza Treningu. W mojej ocenie ten dział jest o wiele ciekawszy niż na bratniej stronie. Fakt, że to chyba przede wszystkim zasługa Ryszarda. Z ogromnym zainteresowaniem śledzę ten dział. Koledzy z biegajznami próbują ściągnąć tam Mistrza, na razie nieskutecznie;
- "atmosfera" na stronie bardzo się zmieniła. Jest teraz wyciszona i podoba mi się ten klimat;
- z przyjemnością obserwuję pielgrzymki kolegów z biegajznami po rady do Ryszarda. Pojawiają sie osoby, ktore mam wrażenie zaczęły swoją aktywność biegowo-internetową w innych miejscach sieci;
- zawiedli niestety moderatorzy z czasów rozwitu strony. Z jednym jednakże wyjątkiem - Wojtek trzyma fason.
Ciekaw jestem jak postrzegacie to "drugie życie" biegania.pl.
(Edited by Olek at 2:47 pm on Dec. 17, 2004)
- zanikanie Melanżu - zdaje się dosyć oczywiste w aktualnej sytuacji;
- podobny los spotkał dział Ultra;
- bardzo interesujący rozwój działów merytorycznych, zwlaszcza Treningu. W mojej ocenie ten dział jest o wiele ciekawszy niż na bratniej stronie. Fakt, że to chyba przede wszystkim zasługa Ryszarda. Z ogromnym zainteresowaniem śledzę ten dział. Koledzy z biegajznami próbują ściągnąć tam Mistrza, na razie nieskutecznie;
- "atmosfera" na stronie bardzo się zmieniła. Jest teraz wyciszona i podoba mi się ten klimat;
- z przyjemnością obserwuję pielgrzymki kolegów z biegajznami po rady do Ryszarda. Pojawiają sie osoby, ktore mam wrażenie zaczęły swoją aktywność biegowo-internetową w innych miejscach sieci;
- zawiedli niestety moderatorzy z czasów rozwitu strony. Z jednym jednakże wyjątkiem - Wojtek trzyma fason.
Ciekaw jestem jak postrzegacie to "drugie życie" biegania.pl.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Dostrzegam wiele plusów: zrobiło się to forum merytoryczne - wspomniany przez Ciebie Olku rozkwit działu trening.
Jest przejrzyście, a nie koniecznie pusto, bo odeszli pieniacze i szczekający mąciciele z Fredziem - moim ulubionym pieskiem - na czele.
Brak moderatorów: Wojtek też nic nie robi, a miałby co (dział trening) - chodzi o ataki personalne na "Mistrza" - może Wojtek podziela poglądy tych "dżentelmenów" i dlatego nie interweniuje - pomijam kwestie związane z elementarnym szacunkiem do ludzi...
Na forum biegajznami jest bardzo porządny administrator i pojawili się bardzo ciekawi, zupełnie nowi ludzie (nie było ich tutaj - Mody, Kinga, Ydur, AgnesSp). I to jest główny powód dlaczego tam zaglądam. Poza tym powiększająca się z dnia na dzień kupa śmieci, na którą człowiek nie ma czasu. Ale bardzo fajne jest czytanie autorów - o ile, tak jak w przypadku Kingi, nie dopadną ich ww. "pieniacze i szczekający mąciciele" - bo wtedy to tylko uciekać w wysokie góry...
(Edited by Runforfun at 4:52 pm on Dec. 17, 2004)
Jest przejrzyście, a nie koniecznie pusto, bo odeszli pieniacze i szczekający mąciciele z Fredziem - moim ulubionym pieskiem - na czele.

Brak moderatorów: Wojtek też nic nie robi, a miałby co (dział trening) - chodzi o ataki personalne na "Mistrza" - może Wojtek podziela poglądy tych "dżentelmenów" i dlatego nie interweniuje - pomijam kwestie związane z elementarnym szacunkiem do ludzi...
Na forum biegajznami jest bardzo porządny administrator i pojawili się bardzo ciekawi, zupełnie nowi ludzie (nie było ich tutaj - Mody, Kinga, Ydur, AgnesSp). I to jest główny powód dlaczego tam zaglądam. Poza tym powiększająca się z dnia na dzień kupa śmieci, na którą człowiek nie ma czasu. Ale bardzo fajne jest czytanie autorów - o ile, tak jak w przypadku Kingi, nie dopadną ich ww. "pieniacze i szczekający mąciciele" - bo wtedy to tylko uciekać w wysokie góry...
(Edited by Runforfun at 4:52 pm on Dec. 17, 2004)
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
A mi komputer zaczął lepiej działać więc zerkam tutaj już chętniej tzn mam podzielnośc uwagi jak zawsze 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapomniałem już trochę o tych kilku aferach w Treningu. Faktycznie, mi również brakowało ingerencji moderatora. Mimo wszystko jednak bardzo mi się podoba, że Wojtek regularnie dogląda interesu.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
No z tym to niech lepiej sam się wypowieQuote: from Olek on 6:22 pm on Dec. 17, 2004
Mimo wszystko jednak bardzo mi się podoba, że Wojtek regularnie dogląda interesu.

[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Ja jeszcze dodam że moje obserwacje po rzuceniu przez niektórych tego forum ze wzgledu na brak aktywnosci wykazują że nie jest tak źle. Jest równo lub niewiele mniej uczestników tutaj z przesunięciem w stronę gości.
Bardziej podoba mi się merytoryczne forum, bo na przegladanie wszystkich tematów wszystkich forów brakuje mi czasu.
Bardziej podoba mi się merytoryczne forum, bo na przegladanie wszystkich tematów wszystkich forów brakuje mi czasu.
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Absolutnie zgadzam sie z ocena Olka. Po prostu zycie towarzyskie przenioslo sie do innej kawiarni.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Nie ingerowalem w ataki na Ryszarda bo tak mi bylo latwiej .
Kon jaki jest kazdy widzi a gdybym usuwal szybciutko pewne napastliwe rzeczy , to malo kto naprawde by sie przekonal do prawdziwego charakteru ich autorow .
Chyba mialem racje w tym podejsciu bo gros Forum zwrocilo sie przeciwko atakujacym a co najmniej zaczelo ich ignorowac , co jest wyrokiem smierci na Forum , skuteczniejszym niz banowanie , z ktorego najczesciej sie tylko klonuja ci sami pyskacze .
Kon jaki jest kazdy widzi a gdybym usuwal szybciutko pewne napastliwe rzeczy , to malo kto naprawde by sie przekonal do prawdziwego charakteru ich autorow .
Chyba mialem racje w tym podejsciu bo gros Forum zwrocilo sie przeciwko atakujacym a co najmniej zaczelo ich ignorowac , co jest wyrokiem smierci na Forum , skuteczniejszym niz banowanie , z ktorego najczesciej sie tylko klonuja ci sami pyskacze .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja nigdy nie byłem forumowym gadułą a teraz prawie w ogóle na fora nie zaglądam. Na żadne.
Kiedy tu byłem ostatnio nie było już tego swojskiego klimatu z lat świetności, na biegajznami nie ma go jeszcze.
Klimat, który mi odpowiada forum zaczęło tracić już wcześniej, czego dowodzi najlepiej zmienna częstotliwość moich tu odwiedzin. Stało się zbyt zatłoczone.
Post Olka wzbudził nadzieję że jednak czasami może warto zajrzeć a przez to zmusił do odezwania się.
Idę zajrzeć do Treningu.
Kiedy tu byłem ostatnio nie było już tego swojskiego klimatu z lat świetności, na biegajznami nie ma go jeszcze.
Klimat, który mi odpowiada forum zaczęło tracić już wcześniej, czego dowodzi najlepiej zmienna częstotliwość moich tu odwiedzin. Stało się zbyt zatłoczone.
Post Olka wzbudził nadzieję że jednak czasami może warto zajrzeć a przez to zmusił do odezwania się.
Idę zajrzeć do Treningu.
Michał
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Na "biegaj z nami" niektórzy uważają nasze forum za ..."dogorywające"... - ale co oni ... wiedzą o "bieganiu"???Ciekaw jestem jak postrzegacie to "drugie życie" biegania.pl.

[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Dlaczego zaglądam tu tak rzadko?
Z bardzo prostej przyczyny. O ile dobrze pamiętam wszystko zaczeło sie gdzieś na początku czerwca, "walka" o to które forum jest lepsze. Udzielałem sie w niej i byłem za pozostaniem na bieganie.pl. Potem wyjechałem na całe dwa miesiące, nie miałem dostępu do komputera. Po powrocie wszedłem na forum i szok
Żadnych nowych tematów wciąż kreci sie wokół jednego które forum lepsze, czytając inne posty kolejny szok wyzwiska, obrażanie innych
Stwierdziłem że szkoda tu zaglądać i przeniosłem sie na biegajznami.pl, fakt nie zaprzeczam tam też czasem ktoś kogoś obrazi, ale przynajmniej nie rozpamietuje sie tego ze większość z nas wywodzi sie z bieganie.pl
Moj drodzy jesteśmy jedna wielką rodziną biegaczy a nie psełdo kibicami którzy myślom tylko o pomszczeniu swojej drużyny.
A ci z nas którzy będą mieli ochote to będą sie udzielać na oby dwóch forach
(Edited by silos at 11:06 am on Dec. 23, 2004)
Z bardzo prostej przyczyny. O ile dobrze pamiętam wszystko zaczeło sie gdzieś na początku czerwca, "walka" o to które forum jest lepsze. Udzielałem sie w niej i byłem za pozostaniem na bieganie.pl. Potem wyjechałem na całe dwa miesiące, nie miałem dostępu do komputera. Po powrocie wszedłem na forum i szok

Moj drodzy jesteśmy jedna wielką rodziną biegaczy a nie psełdo kibicami którzy myślom tylko o pomszczeniu swojej drużyny.
A ci z nas którzy będą mieli ochote to będą sie udzielać na oby dwóch forach
(Edited by silos at 11:06 am on Dec. 23, 2004)
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Bez komentarzaQuote: from Olek on 2:35 pm on Dec. 17, 2004
. Koledzy z biegajznami próbują ściągnąć tam Mistrza, na razie nieskutecznie;
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.