Conte: Jones brała, Tim brał
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Bardzo przykra jest ta wiadomość.
Uważam doping za zlamanie reguł fair play.
(Edited by Olek at 12:53 pm on Dec. 7, 2004)
Uważam doping za zlamanie reguł fair play.
(Edited by Olek at 12:53 pm on Dec. 7, 2004)
biegowa recydywa
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Szkoda, bo coraz częściej się o tym słyszy. Pewnie czyjś idol stracił twarz, a wtedy jeszcze smutniej.
Czy wszystkiemu winne są pieniądze wpompowane w sport?
Czy wszystkiemu winne są pieniądze wpompowane w sport?
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Ze szlachetnych, nieskomercjalizowanych rywalizacji epoki przedindustrialnej zrobił się wyścig szurów?
.

[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Doping był jest i bedzie, puszczenie wszystkiego na zywioł to wydanie wyroków smierci na tysiace sportowców, ale druga strona medalu jest tez nieciekawa. sportowiec zeby nieswiadomie nie zazyc lub byc niesłusznie posadzony musi miec coraz to wieksza wiedze, cholernie uważac co je(zajrzyjcie na liste substancji zakazanych) i byc w normie czyli nie byc wybrykiem natury.
nie ma dobrego wyjscia. Kto je znajdzie powinien dostac Nobla ze sportu, albo dozywotnia emeryture od MKOL
nie ma dobrego wyjscia. Kto je znajdzie powinien dostac Nobla ze sportu, albo dozywotnia emeryture od MKOL
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Poczekajmy może na werdykty sądu.
Nie jestem zdecydowanie za przedwczesnym ferowaniem wyroków,gdzie przeświadczeni są wszyscy o nieprzejednanej winie zawodnika.
Nie stawiam sie po stronie "nieuczciwych" sportowców,ale zewsząd słyszy się o różnych działaniach nie fair w sporcie.W sądzie okazuje się potem,że sam powód uwikłany jest w niejasne układy,a sprawa posądzania zawodników to próba "wyłudzania" pieniędzy w postaci "odszkodowań"za "straty moralne".
Nie chce mi się wierzyć,że nagle przedstawiciel takiej firmy farmaceutycznej z dnia na dzień został oświecony i "skrupuły"(?)zawiodły go przed oblicze sądu.
Pozdrawiam
Nie jestem zdecydowanie za przedwczesnym ferowaniem wyroków,gdzie przeświadczeni są wszyscy o nieprzejednanej winie zawodnika.
Nie stawiam sie po stronie "nieuczciwych" sportowców,ale zewsząd słyszy się o różnych działaniach nie fair w sporcie.W sądzie okazuje się potem,że sam powód uwikłany jest w niejasne układy,a sprawa posądzania zawodników to próba "wyłudzania" pieniędzy w postaci "odszkodowań"za "straty moralne".
Nie chce mi się wierzyć,że nagle przedstawiciel takiej firmy farmaceutycznej z dnia na dzień został oświecony i "skrupuły"(?)zawiodły go przed oblicze sądu.
Pozdrawiam
T.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
A poszło pewnie o pieniądze.
Tak na marginesie to przydałby mi się teraz jakiś doping, bo ciężko znoszę zimę. Jestem teraz śpiąca, zmęczona, zniechęcona i ciemności na przemian z szarościami za oknem przygnębiają mnie jeszcze bardziej.
Tak na marginesie to przydałby mi się teraz jakiś doping, bo ciężko znoszę zimę. Jestem teraz śpiąca, zmęczona, zniechęcona i ciemności na przemian z szarościami za oknem przygnębiają mnie jeszcze bardziej.

- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ludzie północy wprowadzili częsciową prohibicję, bo alkohol to tez pewien doping.