Nie pamietam gdzie mi się tak fajnie jeździło rowerem jak we wrześniu w Świnoujściu. Bardzo mi się podobały trasy w mieście i do Ahlbeck'u i jazda po plaży...
I znów zima...
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pozdrowienia dla Świnoujścian.
Nie pamietam gdzie mi się tak fajnie jeździło rowerem jak we wrześniu w Świnoujściu. Bardzo mi się podobały trasy w mieście i do Ahlbeck'u i jazda po plaży...
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

Tytuł tematu się nie sprawdza. W Szczecinie jest ciągle jesień (+4 do +7st.C) i jak w sobotę przejechałam pół Polski czyli do Katowic to nigdzie zimy nie spotkałam.
Czy zapowiedzi śniegu na święta się sprawdzą?
Czy zapowiedzi śniegu na święta się sprawdzą?
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

Wracam do tematu, bo zapowiadane jest jakieś ochłodzenie, a wcale mi nie przeszkadza ciepło (10-11 st.C) jakie się ciagle utrzymuje. Szkoda tylko, że nie mogę tego wykorzystać jak należy w tygodniu, bo z braku czasu ograniczam się tylko do intensywnej gimnastyki w domu wieczorami. Dla mnie to jeden z najcięższych miesięcy w roku, nabardziej zajęty czas, wcześnie zaczynam pracę, późno kończę.
-
Olek
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Jak dotychczas sprawdziły się prognozy zapowiadające ciepłą zimę. I muszę przyznać, że mi to w sumie pasuje. Jest to co prawda estetyczna katastrofa, ale do moich biegowych potrzeb taka pogoda jest OK. Na rower i tak jest zbyt zimowo - jak na moje oczekiwania.
biegowa recydywa
-
Olek
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Sylwestrowy pejzaż kaszubski

biegowa recydywa
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

W Szczecinie był nad ranem mały atak, ale temperatura dodatnia sprawiła że nie ma już po nim śladu.
Od paru giodzin pada deszcz i wieje. Jak wieje to potem wszędzie jest pełno smieci.
Pozostaje gimnastyka, gimnastyka...
Od paru giodzin pada deszcz i wieje. Jak wieje to potem wszędzie jest pełno smieci.
Pozostaje gimnastyka, gimnastyka...
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

Od wczoraj już jest zima na stałe. Śniegu nawaliło kilka razy w ciagu dnia, nocy i porankiem i sobie lezy i jest ładnie. Niestety temperatura jest taka, że pewnie to co się podtopi na ulicach to wieczorem zamarźnie. Oj, będzie slizgawka!
-
Montano Corridore
- Zaprawiony W Bojach

Ja to wam zazdroszczę. U mnie spadło zaledwie kilka płatków sniegu. O srzypiącym sniegu pod nogami mogę tylko pomarzyć.
- Gustavo
- Rozgrzewający Się

Anno Domini 2005 miesiąc Styczeń dzień 25
U mnie w Zielonej Górze spadło ładnych kilkanaście centymetrów białego puchu. Fajnie, ale ulubione ścieżki w lesie są teraz raczej niedostępne
A jeszcze kilka dni temu sądziłem, że temperatura będzie cały czas wzrastać...nio ale mam nadzieję, że wkrótce się ociepli, w przeciwnym razie pomyślę o bieganiu na nartach 
Pozdrawiam
U mnie w Zielonej Górze spadło ładnych kilkanaście centymetrów białego puchu. Fajnie, ale ulubione ścieżki w lesie są teraz raczej niedostępne
Pozdrawiam
Przegrany niegdy nie wygrywa,
tak jak zwycięzca nigdy nie poddaje się.
tak jak zwycięzca nigdy nie poddaje się.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach

Wszystko się dziś w nocy zrobiło grubsze od szronu. Widoki śliczne i ciekawe czy jutro mróz, śnieg utrzymają się do południa (TV pogoda zapowiada odwilż), bo chyba lepiej biegać po sniegu ubitym niż w błocie.