Administratora nie ma
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To, że nie ma administratora (podobno przebywa w Rzymie na odbudowywaniu Rzymu) to się wszyscy przyzwyczaili, ale chyba wcieło także moderatorów (poza Wojtkiem)
Dwa dni temu, jakieś dziewczę umieściło zapytanie odnośnie swojej kontuzji w Melanżu.
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... topic=1647
No cóż dziewczę młode, niedoświadczone, pierwszy post tutaj, miała prawo uznać, że dział Zdrowie dotyczy zdrowia a nie kontuzji, choróbsk i innych artroskopii.
Kobieca intuicja (jakieś tam geny mam po matce) kazała mi dopisać w mej odpowiedzi, zdanie do moderatora z prośbą o przeniesienie tegoż tematu do Zdrowia.
I co?
I nic.
Czy to oznacza, że moderatorzy biorą udział w 24 godzinnym biegu czy 48godz?
A może ktoś ich porwał?
Proszę mi tylko nie pisać, że są w Rzymie.!
Dwa dni temu, jakieś dziewczę umieściło zapytanie odnośnie swojej kontuzji w Melanżu.
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... topic=1647
No cóż dziewczę młode, niedoświadczone, pierwszy post tutaj, miała prawo uznać, że dział Zdrowie dotyczy zdrowia a nie kontuzji, choróbsk i innych artroskopii.
Kobieca intuicja (jakieś tam geny mam po matce) kazała mi dopisać w mej odpowiedzi, zdanie do moderatora z prośbą o przeniesienie tegoż tematu do Zdrowia.
I co?
I nic.
Czy to oznacza, że moderatorzy biorą udział w 24 godzinnym biegu czy 48godz?
A może ktoś ich porwał?
Proszę mi tylko nie pisać, że są w Rzymie.!
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Poszukaj na innych stronach o bieganiu to część moderatorów się znajdzie.
Może to jest tak, że gdy nie ma admina to moderator jest moderatorem wiecznym bo nie ma go kto zwolnić z tej funkcji ?
Dobry patent na nieśmiertelność.
Może to jest tak, że gdy nie ma admina to moderator jest moderatorem wiecznym bo nie ma go kto zwolnić z tej funkcji ?
Dobry patent na nieśmiertelność.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Nie prowokuj!!!!Quote: from stonoga on 10:04 pm on Oct. 27, 2004
Poszukaj na innych stronach o bieganiu .
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Hmmm... są a jest tak jakby ich nie było!!!Quote: from Kazim on 11:23 am on Oct. 28, 2004
Outsider są moderatorzy!!! Np tutaj

[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
To do kompletu brakuje,żeby wymiękł jeszcze Wojtek.
Wtedy pewnie Adamm wróci z Rzymu i moderatorem treningu uczyni Tompoza1
Wtedy pewnie Adamm wróci z Rzymu i moderatorem treningu uczyni Tompoza1
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jesli o mnie chodzi to wpadam czasami tu, po wakacjach jak nie mialam dostepu, to niestety prawie nikogo na bieganiu nie bylo, i jakos tak malo tematow.... no i sila rzeczy czlowiek lubi bardziej stadne zycie i ... idzie tam gdzie jest stado...
jezeli wiekszosc dyskusji bedzie sie tu odbywala to bede tu sie udzielac jesli nie to tam.
jezeli wiekszosc dyskusji bedzie sie tu odbywala to bede tu sie udzielac jesli nie to tam.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Hej - cześć Caryca!!! Koooopę lat...jezeli wiekszosc dyskusji bedzie sie tu odbywala to bede tu sie udzielac jesli nie to tam.

- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
patrzac na moj trening to...ciezko bedzie;-)
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
A patrząc tylko na bieganie - nie na trening?
Przecież ..."już samo bieganie może być bardzo różne (i przyjeeeemne
). Można biegać długie odcinki wolno, ale i szybciej, albo mało, lecz szybko. Można też przeplatać odcinki wolne szybkimi. Można biegać w terenie płaskim, ale również zróżnicowanym pod względem konfiguracji terenu lub podłoża... Kombinacji jest jeszcze dużo ... (po co) podejmować (jakieś) świadome działania, w ramach przygotowanego planu, zmierzających do poprawy umiejętności biegowych, sprawdzanych następnie w zawodach"...
. Zapomnij o treningu - zacznij po prostu biegać
.
(Edited by dargch at 4:36 pm on Nov. 2, 2004)

(Edited by dargch at 4:36 pm on Nov. 2, 2004)
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chyba już się połapałem o co chodzi. Bieganie.pl to protoplaści i kolebka ,ale człowiek nr 1 od zarzadzania zniknął. Wielu jest przyzwyczajonych do starych smieci i wogle, Mam pytanie czy tak wielu nas jest biegaczy aby sobie mozna było zafundować 2 fora? U mnie w klubie kazdy jeden zawodnik jest na wagę złota. Oczywiscie osoby które tworzyły bieganie.pl są rozczarowane ale osoby z biegajznami też czują dyskomfort na wszystkich mi zależy. Troche trudno sledzić wszystko. Doswiadczenie które macie to potencjał ogromny. W ostateczności mogę zagłądać tu i tu ale byłoby pieknie......zróbcie coś. Posta z tą samą trescią zamieszczam na 2 forach. Oczekuję szczerości wobec forumowicza, albo nic nie mówcie tylko się dogadajcie