M50 atakuje.........3:20, 3:30, 3:38, 3:43

Moderator: infernal

ODPOWIEDZ
mgrzeg
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 41:09
Życiówka w maratonie: brak

Podpisuję się pod sultangurde. Forum jest oldskulowe i nie tak dynamiczne jak współczesne serwisy społecznościowe, czy rozszerzenia społecznościowe w serwisach treningowych, gdzie nie trzeba robić dużych opisów, bo wszystko po prostu widać. To trochę inny target, jesteśmy wymierającą grupą docelową, ale mi osobiście wcale to nie przeszkadza i nawet cieszę się, że forum tworzy niewielka grupa i nie potrzebuję setek lajków. Co do pustej niedzieli - daj żyć! :) Po PW moi synowie wyciągnęli mnie do kina, a trzeba jeszcze trochę pożyć w domu. Z tego, co widzę, to wszyscy, którzy zapowiedzieli na swoich blogach start w PW napisali później krótszą, lub dłuższą relację i pozostali na to zareagowali.
Co do Twojego wyniku, to na moje oko jest adekwatny do Twoich przygotowań i bieżącej formy, o czym co jakiś czas piszesz, tak więc nie ma na co narzekać. Masz bardzo dobry rezultat i jeśli chcesz się porównywać do MKONa, to weź pod uwagę jego historię sportową, a nie tylko bieżące wyniki.
I na koniec podziękowania ode mnie - prawie półtora roku temu zainspirowałeś mnie do zmiany w treningu, co właśnie zaowocowało kolejnymi życiówkami, którymi dzielę się ostatnio na swoim blogu. Nie są tak spektakularne jak Twoje, ale widzę wyraźny postęp i rozumiem, że bliżej mi do Edisona, niż Tesli, czyli '99% sukcesu to pot', co u mnie przekłada się na ponadprzeciętne objętości tygodniowe, choć oczywiście nie tak duże, jak Twoje (i pewnie to jeden z powodów, dla których Twój 'mizerny' start w niedzielę był o ponad 9 minut szybszy ode mnie, gdzie wywalczyłem życiówkę).
Głowa do góry i powodzenia w kolejnych startach - inspiruj dalej kolejnych!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ