Szukam kogoś do wspólnego biegania.....Czestochowa
- Hubert.g
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!! Szukam kogoś do wspólnego biegania po Częstochowie ,jestem nowy w mieście i nikogo tu nie znam,fajnie by było się motywować nawzajem bo ostatnio u mnie z tym ciężko
,nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś lubiąca jogging kobieta bo tu w Częstochowie naprawdę jestem sam i wolny 
-
Toolowiec85
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 45:00
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich na forum 
Moze podczepie sie pod stary temat.
Szukam osob do wspolnych treningow z okolic Czestochowy, Wyczerp. Biegam srednio 2-3 razy w tygodniu w porach poznopopoludniowych/wieczornych. Tempo raczej dalekie od wyczynowego, powiedzmy w okolicach 5-5:30min/km.lub wolniej bo nie celuje w bicie rekordow zyciowych obecnie.
Jezeli bylby ktos chetny, probs o kontakt.
Ps.czy procz bezplatnych zajec biegowych w poniedzialki na stadionie na Dabrowskiego i Parkrunu w lasku aniolowskim w sobotnie poranki; sa organizowane w miescie jeszcze inne otwarte treningi dla biegaczy? Moze sa tutaj uzytkownicy, ktorzy orientuja sie w gym temacie z Czestochowy?
Moze podczepie sie pod stary temat.
Szukam osob do wspolnych treningow z okolic Czestochowy, Wyczerp. Biegam srednio 2-3 razy w tygodniu w porach poznopopoludniowych/wieczornych. Tempo raczej dalekie od wyczynowego, powiedzmy w okolicach 5-5:30min/km.lub wolniej bo nie celuje w bicie rekordow zyciowych obecnie.
Jezeli bylby ktos chetny, probs o kontakt.
Ps.czy procz bezplatnych zajec biegowych w poniedzialki na stadionie na Dabrowskiego i Parkrunu w lasku aniolowskim w sobotnie poranki; sa organizowane w miescie jeszcze inne otwarte treningi dla biegaczy? Moze sa tutaj uzytkownicy, ktorzy orientuja sie w gym temacie z Czestochowy?