Od siebie dodam tylko że rozważałem kupno tych modeli (w końcu stanęło na Bostonach 13) jak potrzebowałem butów na asfaltowe 15km+. Są bardzo dobrze przyjęte przez biegowe community.
Zapiętki i problem z butami
-
Amadeusz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nooo stary to otwarłeś puszkę pandory. Zaraz "obcas", "denatura", "szpic" i inne będą furczały jak szalone
Od siebie dodam tylko że rozważałem kupno tych modeli (w końcu stanęło na Bostonach 13) jak potrzebowałem butów na asfaltowe 15km+. Są bardzo dobrze przyjęte przez biegowe community.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach

Twardy zapiętek mają moje Adidas Adizero Adios Pro 2 i Adidas Adizero Adios Pro 3.pawuLon007 pisze: ↑14 lis 2025, 10:37 ...Mają "twarde" zapiętki. Jak kojarzysz jeszcze jakieś modele będę wdzięczny![]()
Trójki nawet bardziej.
W niektórych Altrach również wycierały mi się zapiętki i to dość szybko.
W Adidas Adizero Adios Pro 2 mam 2700 km nalotu i zapiętki są całe, w "3" też są całe, ale one mają dopiero 300 km przebiegu.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- weuek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
A to najważniejsze. Dla kopistów.
-
pawuLon007
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
@Amadeusz twardy zapiętek miałem na myśli materiał, z którego jest wykonany, a nie brak możliwości zginania na boki. Zwróć uwagę na materiał w Zenach i tam nie ma klasycznego materiału, gąbki, pianki tylko wzmacniane tworzywo. Może to będzie rozwiązaniem 
@keiw dzięki! rozważę też te buty ale w późniejszym terminie bo narazie chcę bez carbonu
2700 robi wrażenie! Oby służyły jak najdłużej!
@keiw dzięki! rozważę też te buty ale w późniejszym terminie bo narazie chcę bez carbonu