yacool kazał mi ............. ( wrzucić Ci skreena?)
możesz se kasować przekleństwa ale to nie jest prywatna strona yacoola i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
jesteś stronniczy nie nadajesz się na moderatora
Zmiany na Portalu
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- pawo
- Wodzirej
Mylisz treści postów z kontem i danymi osobowymi, np. mail użyty przy rejestracji. ale powtórzę i ja ostatni raz mam to w duupie co ty rozumiesz.
-
gokish
- Zaprawiony W Bojach

I post o którym mówisz spadł tak samo z rowerka oraz napisałem do Jacka aby mu przypomnieć o regulaminie.
Serio Cichy nikt nie zmusza Ciebie do korzystania z forum. Forum jest nas wszystkich. Wątek w którym udziela się Jacek też ale jako jego gospodarz może prosić o usunięcie takich postów które Ty pisałeś. To nie była krytyka tylko zwyczajny hejt.
Dla mnie nie ważne jest kto będzie wyzywał/obrażał/hejtował będę czyścił jak leci a to czy się do tego nadaje czy nie to oceni kto inny.
@pawo jak uważasz. Jak wyżej nie musisz korzystać z forum nikt was tu siłą nie trzyma. Chcecie piszcie korzystajcie tylko stosujcie się do regulaminu o którym pewnie przez lata zapomnieliście.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

@gokish ozumiem, ze jest to akurat panujący standard, ze jak ktoś ma inne zdanie to jest trollem i trzeba je usywac a ty jako udzielający się w tym wątku po stronie yacoola jak najbardziej ochoczo wywalasz wszelkie przejawy innych zdań fryz wg ciebie i yacoola to trolling.
ja pamietam te czasy kiedy w trybunie ludu można było pisać jedyne słusznie i widzę , ze jak najbardziej one wracają.
to co się tu dzieje to jest dramat, Yacool ma prawo wyzywać każdego w dowolny sposób. ty pod pozorem trollingu pomagasz mu w usuwaniu niewygodnych dla niego treści.
gratuluje samopoczucia.
ja pamietam te czasy kiedy w trybunie ludu można było pisać jedyne słusznie i widzę , ze jak najbardziej one wracają.
to co się tu dzieje to jest dramat, Yacool ma prawo wyzywać każdego w dowolny sposób. ty pod pozorem trollingu pomagasz mu w usuwaniu niewygodnych dla niego treści.
gratuluje samopoczucia.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

@gokish ty się z czymś na głowy pozamieniałeś?
ty mi będziesz mówił, jak mam posty pisać?
mam prawa wypowqdziec się w wątku, w sposob w jaki uważam za stosowny.
nikogo nie obraziłem, tylko wyśmiałem bezlitośnie te kocipoały jakie tam są wypisywane, za którymi nie idzie żaden wynik.
zejdź na ziemie chłopcze i oprzytomnij.
jesteś stroną w tym sporze bo udzielasz się w tym wątku i twoje tłumaczenie robią się po prostu żałosne.
nie życzę sobie cenzury pod płaszczykiem trolla bo nigdy nim nie byłem.
i torcie więcej szacunku do jednego z najstarszego użytkownika na forum tak wiekiem jak i stażem.
a jak już zaczęłaś kasować moje posty, ponawiam żądanie, kasuj całe konto wraz ze wszystkim wpisami.
ty mi będziesz mówił, jak mam posty pisać?
mam prawa wypowqdziec się w wątku, w sposob w jaki uważam za stosowny.
nikogo nie obraziłem, tylko wyśmiałem bezlitośnie te kocipoały jakie tam są wypisywane, za którymi nie idzie żaden wynik.
zejdź na ziemie chłopcze i oprzytomnij.
jesteś stroną w tym sporze bo udzielasz się w tym wątku i twoje tłumaczenie robią się po prostu żałosne.
nie życzę sobie cenzury pod płaszczykiem trolla bo nigdy nim nie byłem.
i torcie więcej szacunku do jednego z najstarszego użytkownika na forum tak wiekiem jak i stażem.
a jak już zaczęłaś kasować moje posty, ponawiam żądanie, kasuj całe konto wraz ze wszystkim wpisami.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Można jakoś usprawnić usuwanie troli z mojego wątku?
Trzeba krótko skurwieli za kark. I nie przejmować się że będą grozić, że to ich posty i nie wolno usuwać, albo płakać o swoich prawach do ich zwyrolskiego rozumienia wolności słowa, czyli zwykłego trolowania.
Trzeba krótko skurwieli za kark. I nie przejmować się że będą grozić, że to ich posty i nie wolno usuwać, albo płakać o swoich prawach do ich zwyrolskiego rozumienia wolności słowa, czyli zwykłego trolowania.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

@gokish cwaniaczku, cóżeś tak zamilkł?
widzę że są równi i równiejsi
widzę że są równi i równiejsi
- weuek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Dla rasowego leminga inność zazwyczaj jawi się jako coś zwyrolskiego, do natychmiastowego ochrzczenia mianem zmyślonego stwora, co uzasadnia bezwarunkową ich eliminację.
Jeśli chcą mieć swój wątek, to nie na forum, jeno na własnej stronce. Tam im nikt niczego swojego nie ruszy.
Jeśli chcą mieć swój wątek, to nie na forum, jeno na własnej stronce. Tam im nikt niczego swojego nie ruszy.