W ostatnim czasie zacząłem myśleć o maratonie. Może coś więcej, bo sprawia mi to frajdę i czuję, że mój organizm daje radę.
W związku z tym, że maraton może zajechać organizm, a nie mam żadnej wiedzy biegowej, to chciałbym się przygotować z jakimś wirtualnym trenerem, który na podstawie moich osiągnięć i samopoczucia, oceni jak trenować. I teraz moja prośba.
Zacząłem szukać w internecie. Pomyślałem o zegarku, z którego mógłbym korzystać na codzień przy płatnościach i muzyce.
Jeśli przy zegarku nie warto przepłacać, to może być jakiś tańszy i mogę dokupić pas do mierzeni tętna.
Ale tyle tego jest, że nie mam pojęcia co wybrać. Już się gubię i może ktoś z Was jest w stanie mi doradzić, a może nawet podjąć decyzję
Czytam, oglądałam recenzje, a żona się wkurza, że siedzę tylko i te zegarki i zegarki
Mój budżet to do 2200-2300, ale to naprawdę tylko jeśli jest to opłacalne. Jeśli da się wydać, te 1200-1300 za taki zegarek z jakimiś aplikacjami, nawet płatnymi to jeszcze lepiej.
Myślałem o wsparciu Garmina Run Connect. Ale który wybrać?
Tak jak mówię, najbardziej zależy mi na tym, aby dobrze oceniał stan mojego biegu, samopoczucia i dzięki aplikacjom doradzał lub wyznaczał trening.
Garmin 165 music, 265 music, 965? Jakiś prosty, ale dokładny pas? Co doradzicie?