ŚMIERĆ JACKA DANIELSA: OSTATECZNE OSTRZEŻENIE DLA ŚWIATA BIEGACZY!!!
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Na tą chwilę nie żyje.
- pawo
- Wodzirej
To teraz biega po rajskich łąkach z panem Danielsem.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Piszę tego posta od zera po raz trzeci, najpierw próbowałem uszczypliwie, później polemizować z niektórymi mądrościami, później znowu nieco bardziej złośliwie.
Ale ten wątek jest tak głupi że po prostu nie wiem co powiedzieć, normalnie odbiera mi mowę, dla autora czapki z głów.
Także jak chcecie żyć 150 lat (kaszka z mleczkiem) to zgłoście się do marka.
A jak chcecie bardzo fajną książkę z dużą ilością teorii i ZRÓZNICOWANYMI planami (może niektórym teraz eksploduje mózg ale nie wszystkie wymagają 100km+ tygodniowo), jako ktoś kto zrealizował kilka planów (bez kontuzji, zawsze z poprawą wyników) bardzo polecam Danielsa, szczególnie żółtodziobom.
Ale ten wątek jest tak głupi że po prostu nie wiem co powiedzieć, normalnie odbiera mi mowę, dla autora czapki z głów.
Także jak chcecie żyć 150 lat (kaszka z mleczkiem) to zgłoście się do marka.
A jak chcecie bardzo fajną książkę z dużą ilością teorii i ZRÓZNICOWANYMI planami (może niektórym teraz eksploduje mózg ale nie wszystkie wymagają 100km+ tygodniowo), jako ktoś kto zrealizował kilka planów (bez kontuzji, zawsze z poprawą wyników) bardzo polecam Danielsa, szczególnie żółtodziobom.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Gość co jakiś czas dostaje przepustkę w szpitalu, tam też chcą odpocząć, z czym tu więc dyskutować?
Wysłane z mojego SM-S916B .
Wysłane z mojego SM-S916B .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.