K R A K O W Â Â Â TEZ Â Â B I E G A Â !
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Wczoraj frekwencja dopisała - w porywach było do 8 osób. Z forumowiczów byliśmy ja i Byku. Jak zwykle w pewnym momencie oddzieliliśmy się od reszty grupy i pobiegliśmy do Lasku Wolskiego. Trasa była krótsza niż zwykle, gdyż Byku ciągle ma problemy z kontuzją a ja nie chciałem się zbyt przemęczać przed biegiem 1 V w Bielsku.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Za tydzień z kolei mnie nie będzie, gdyż jadę w góry. A jak Ci poszło na "setce"?Quote: from krzycho on 12:33 pm on April 28, 2003
Jeżeli będę w Krakowie, to zobaczymy się za tydzień. Dzisiaj moje odnóża jeszcze nie nadają się do biegania...
S.
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
15 miejsce, czas 22:45. Na półmetku 10, na 75 km juz 7, potem niestety na zejściach w jary doprawiłem sobie kolana. W sumie jestem zadowolony.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No, to gratulacje! A ilu ukończyło?Quote: from krzycho on 3:56 pm on April 28, 2003
15 miejsce, czas 22:45. Na półmetku 10, na 75 km juz 7, potem niestety na zejściach w jary doprawiłem sobie kolana. W sumie jestem zadowolony.
S.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Proponuje kontynuowac temat niedzielnych spotkan w dziale Przyjdz Pobiegnij Pogadaj.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
#Moderation Mode
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 4&topic=34" target="_self">Moved here</a>
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 4&topic=34" target="_self">Moved here</a>
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A jednak się pojawiłem, gdyż ze względu na to, że w Bielsku skręciłem nogę (na szczęście niezbyt mocno), zrezygnowałem z dłuższej wyprawy w góry. Było w porywach do 9 osób, przez chwilę nawet ze 13-14 (kilka ćwiczeń zrobiliśmy wraz z inną grupą, zbierającą się po drugiej stronie Błoń).
Z forumowiczów byliśmy ja i Byku, ale tym razem ze względu na kontuzje nie odłączyliśmy w celu zrobienia dłuższego wybiegania, raczej oszczędzaliśmy siły i zwłaszcza kostki przed Maratonem Krakowskim. Następnego dnia (czyli dzisiaj) zrobiłem sobie trening szybkościowy (6x800) a na następne dni planuję tylko łagodne rozbiegania.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Z forumowiczów byliśmy ja i Byku, ale tym razem ze względu na kontuzje nie odłączyliśmy w celu zrobienia dłuższego wybiegania, raczej oszczędzaliśmy siły i zwłaszcza kostki przed Maratonem Krakowskim. Następnego dnia (czyli dzisiaj) zrobiłem sobie trening szybkościowy (6x800) a na następne dni planuję tylko łagodne rozbiegania.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
No to spotykamy sie w nidziele o 8.00, i dzielimy sie wrazeniami z Cracovia Maraton.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja i Byku się jakoś dowlekliśmy ale tym razem tylko potulnie człapaliśmy za resztą grupy - zgadnijcie, dlaczego ;) Było w porywach do 8 osób ale na zachodnim wzgórku Sikornika znów się spotkaliśmy z drugą grupą, tą samą co tydzień temu. Wśród nich był inny weteran sobotniego biegu, który niestety złapał kontuzję ale jakoś dokuśtykał do mety (dopingowałem go na finiszu).
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
No niech zgadnę - chyba z tego samego powodu, dla którego wczoraj cały dzień poruszałem się tylko na rowerzeQuote: from stachnie on 10:40 am on May 12, 2003
Ja i Byku się jakoś dowlekliśmy ale tym razem tylko potulnie człapaliśmy za resztą grupy - zgadnijcie, dlaczego ;)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k