K R A K O W Â Â Â TEZ Â Â B I E G A Â !
- byku
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam wszystkich biegajacych (zaawansowanych i poczatkujacych),oraz tych PRZEDEWSZYSTKIM TYCH,co beda PRZYGODE Z BIEGANIEM dopiero rozpoczynac,na niedzielne spotkania.. Zbiorka o godzinie 8.00 w Parku Jordana,na boisku do koszykowki obok sadzawki.Spotkania te maja 25 letnia tradycje.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Coś mi się kiedyś otarło o uszy o spotkaniach w parku Jordana. Coś mi się wydaje, że się tam zjawię. Chętnie poznałbym szersze grono biegaczy z Krakowa.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
-
- Wyga
jak tylko przelamie swoja grubo ponad 25 letnia tradycje, ze o 8 rano w niedziele nie biegam to bede sie chcial pojawic w parku Jordana; przy okazji milo uslyszec, ze od cwiercwiecza biegacze krakowscy kultywuja tradycje wspolnego biegania - z szacunku do tejze tradycji i checi owego wspolnego pobiegania postaram sie pojawiac w w/w miejscu;
pozdrowko
pozdrowko
Slawko
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam,ze od wtorku sie nie odzywalem {wyjechalem w gory na jeden dzien,i utknalem w okolicach Rytra}
Podejrzewam,ze gdyby Wojtek nie wywolal mnie do tablicy,to minelo by jeszcze kilka lat .Serdecznie zapraszam jutro godz. 8.00 do Parku Jordana.PAwel Wiadomość umieszczona 12:29 pm on Feb. 4, 2003
No Byku, 25 letnia tradycja, a w internecie dopiero dzisiaj, oj nieładnie tak ta tradycje ukrywac przed internautami.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Niestety,nikt "nowy" sie nie pojawil:ech:
Trening przeprowadzilismy w sile trzech plus pies.
Po drodze spotkalismy pieciu biegaczy z grupy biegaczy spotykajacych sie po drugiej stronie Blon,oraz Stachnie,ktory samotnie realizowal dlugie wybieganie.
Trening przeprowadzilismy w sile trzech plus pies.
Po drodze spotkalismy pieciu biegaczy z grupy biegaczy spotykajacych sie po drugiej stronie Blon,oraz Stachnie,ktory samotnie realizowal dlugie wybieganie.
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Może kiedyś w ramach odpoczynku od wybiegań do Was dołączę ;)Quote: from byku on 8:27 pm on Feb. 9, 2003
oraz Stachnie,ktory samotnie realizowal dlugie wybieganie.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Stachnie,a moze by tak rozgrzac sie treningiem z nami ?
Potem ja dolacze do Ciebie i zrobimy super wybieganie
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cóż... jest to jakiś pomysł :)Quote: from byku on 1:40 pm on Feb. 10, 2003
Stachnie,a moze by tak rozgrzac sie treningiem z nami ?
A tak przy okazji: chwilę po Was spotkałem paru innych biegaczy i dowiedziałem się, że coś "kombinują" z jakimś mikrobusem do Trzemeszna. Wiesz coś więcej na ten temat?
S.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Do Trzemeszna mielismy jechac dwoma samochodami osobowymi,lecz jest mozliwosc wynajecia w mire tanio mikrobusa 15-to osobowego,jak na razie uwzgledniajac Ciebie jest nas dziewiecioro.
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jakby co, to bym się na to "pisał".Quote: from byku on 3:25 pm on Feb. 10, 2003
jest mozliwosc wynajecia w mire tanio mikrobusa 15-to osobowego
S.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Mimo -3*C,w Krakowie powialo Wiosna.
Wnioskuje to po frekwencji na biegowych sciezkach.
Gdy wybiegalismy z Parku Jordana w siedmio osobowym skladzie+pies,wokol blon biegalo szesc osob [godzina 8.10].Sklad grupy to stali bywalcy,zabraklo Stachnie {w poprzednie dwie niedziele stawial sie na wspolnie bieganie},lecz On w tej chwili [wraz z 8 osobowa grupa z Krakowa] sciga sie na polmaratonie w Wiazownej.Podczas wspolnego biegu w kierunku Lasu Wolskiego, mijalismy jeszcze wielu biegaczy, a na alejce wzdluz pasma Sikornika bylo czarno od spaczerowiczow.
Zapraszam za tydzien , godzina 8.00 Park Jordana obok sadzawki.
Wnioskuje to po frekwencji na biegowych sciezkach.
Gdy wybiegalismy z Parku Jordana w siedmio osobowym skladzie+pies,wokol blon biegalo szesc osob [godzina 8.10].Sklad grupy to stali bywalcy,zabraklo Stachnie {w poprzednie dwie niedziele stawial sie na wspolnie bieganie},lecz On w tej chwili [wraz z 8 osobowa grupa z Krakowa] sciga sie na polmaratonie w Wiazownej.Podczas wspolnego biegu w kierunku Lasu Wolskiego, mijalismy jeszcze wielu biegaczy, a na alejce wzdluz pasma Sikornika bylo czarno od spaczerowiczow.
Zapraszam za tydzien , godzina 8.00 Park Jordana obok sadzawki.
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Chętnie bym się tam wybrał ale mieszkam kawałek od tej sadzawki w parku Jordana. Gdy skończyłbym bieg pasowałoby mi sie przebrać, musiałbym mieć gdzie zostawić rzeczy. Znam trasę biegową Stachniego, raz z nim zrobiłem jego wielką petlę. Naprawdę swietne tereny treningowe, nie to co wokół mnie. Wy tam macie i górki i lasy i swierzsze powietrze. Ostatnio wieczorkiem przebiegłem pół Krakowa aby pooddychać poietrzem spod Kopca Kosciuszki.
(Edited by miroszach at 12:38 pm on Mar. 2, 2003)
(Edited by miroszach at 12:38 pm on Mar. 2, 2003)
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]