Zmiany na Portalu
- pawo
- Wodzirej
Ależ dajemy szansę zawsze, ale jakby dać nam, to by było miło.
Dzień dobry.
Dzień dobry.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Koperek pokokietował i tyle go w temacie.
A tymczasem po Kozłowskim na portalu została możliwość komentowania, która ściąga coraz większe męty i nikt tego nie moderuje. Ta scheda po byłym naczelnym, czyni na portalu coraz większe hejterskie bagno. Moim zdaniem należy usunąć opcję komentowania pod artykułami. Podbijanie w ten sposób statystyk jest słabe i obróci się przeciwko wam.
A tymczasem po Kozłowskim na portalu została możliwość komentowania, która ściąga coraz większe męty i nikt tego nie moderuje. Ta scheda po byłym naczelnym, czyni na portalu coraz większe hejterskie bagno. Moim zdaniem należy usunąć opcję komentowania pod artykułami. Podbijanie w ten sposób statystyk jest słabe i obróci się przeciwko wam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Yacool, nie widzisz ze to forum mało (bardzo mało) kogo interesuje? Wiec po co ta walka z wiatrakami?
- pawo
- Wodzirej
Ależ moderuje, jak ktoś pod artykułem o kolorowej bieżni, napisał o redakcji ****** i *******, to usunęli i to dwa posty.
- pawo
- Wodzirej
Artykuł Jelonka, o Tomali ktoś chyba ukradł.
- pawo
- Wodzirej
Jeżeli wysłanie chodziarzy na zawody biegowe, bo się czytać nie umie, to ciekawa sytuacja
To tak.
To tak.
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawi mnie bardzo to, kto tak "moderuje"?
Nie wiem, czy to widzicie, ale moje posty są "wycinane" prawie wszystkie.
Inne osoby również są specyficznie traktowane.
Aktywność forumowiczów oczywiście systematycznie spada.
Nie potrafie zrozumieć tej niechęci do debaty?
Czy tylko nudne ględzenie, ciągle o tym samym, ma być tolerowane?
-
- Zaprawiony W Bojach
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ryszard nie bądź cenuś, chcą to się rejestruj
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39
- Życiówka w maratonie: brak
Mam wrażenie że portal nie idzie w dobrą stronę. Pojawia się rzeczywiście masa treści, ale większość artykułów wątpliwej jakości, wydaje mi się że mało kto w to klika. Od miesiąca nie naprawiono błędu z logowaniem aby móc komentować. To już wolałem po staremu, była masa troli i idiotycznych komentarzy ale przynajmniej coś się działo. Teraz nawet mi się nie chce klikać w jakikolwiek artykuł. Jest tylko stare forum które na szczęście jeszcze jako tako się trzyma. Gdyby nie nieliczna grupa pasjonatów to całkiem by to padło.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Większość artykułów na głównej to tak naprawdę reklama albo lokowanie produktu/usługi. Nawet w newsach jest to praktykowane. Ja rozumiem, że to jest biznes i pieniądze same z nieba nie spadną ale już dawno zgubili balans między wartościową treścią a ilością reklam.hansel pisze: ↑22 paź 2024, 11:10 Mam wrażenie że portal nie idzie w dobrą stronę. Pojawia się rzeczywiście masa treści, ale większość artykułów wątpliwej jakości, wydaje mi się że mało kto w to klika. Od miesiąca nie naprawiono błędu z logowaniem aby móc komentować. To już wolałem po staremu, była masa troli i idiotycznych komentarzy ale przynajmniej coś się działo. Teraz nawet mi się nie chce klikać w jakikolwiek artykuł. Jest tylko stare forum które na szczęście jeszcze jako tako się trzyma. Gdyby nie nieliczna grupa pasjonatów to całkiem by to padło.
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze