Hehe, zgadza się. Dziewczyna właśnie tu włączyła kierunkowskaz. Po raz ostatni
To zdjęcie jest super, bo pokazuje świetnie różnice w luzie ciała.
Moderator: infernal
Hehe, zgadza się. Dziewczyna właśnie tu włączyła kierunkowskaz. Po raz ostatni
To tylko tak wygląda w tym kadrze. Dzięki temu, że jest w pełni rozluźniona, jak już będzie kontakt z podłożem, to kolano będzie zabezpieczone. Wydaje się, że uderzy piętą, ale cały ciężar pójdzie na śródstopie. A dzięki temu, że zrobi to bardzo szybko, to kontakt będzie mega krótki. Ja dopiero się rozluźnię za jakieś 100-150 metrów - starość
Własnym - pojechaliśmy rodzinnie na weekend do rodziców mojego świeżutkiego zięcia
Dzięki, ciągnie się to jak flaki z olejem, ale chyba powoli odbijam się od dna.
6 wejście the best
Dzięki. Bardzo lubię ten lokalny bieg. Jest taki trochę niszowy. Nie wiem jak to będzie z tym sub39. Daję sobie jeszcze 2 tygodnie na ewentualną korektę tego celu.mgrzeg pisze: ↑17 wrz 2024, 17:06 Gratuluję udanego biegu w Wesołej, wynik bardzo dobry jak na problemy, z którymi ostatnio się mocowałeś. Szybko wracasz do formy, pozazdrościć tylko. Trzymam kciuki za sub39 w listopadzie!
Jeszcze odnośnie Crossu Wesoła - zajrzałem do wyników i widzę, że w K50 jedynkę miała moja koleżanka; skubana nie pochwaliła się, a rozmawialiśmy wczoraj i dziś.
Dzięki. To nie optymizm, tylko testowanie aplikacji. Sprawdzam po prostu, co proponuje przy różnych ustawieniach. A jak przy okazji będą jakieś pozytywne przesłanki z treningu, to czemu nie