Wygląda na to, że do Topo dołączyła również Altra, w Polsce jej nie uświadczysz.
Nie wiem w czym jest problem, wczoraj się dowiedziałem i faktycznie w sklepach ni ma.
Wygląda na to, że do Topo dołączyła również Altra, w Polsce jej nie uświadczysz.
I to jest podstawa wszelkich podstaw! Dlatego nie da się doradzić, bo zwyczajnie nie ma najlepszych butów dla każdego.
Rozpoczynając wątek nie szukałem najlepszych tylko trwałych.
Bardzo słusznie-popieram w całości. Niestety, na te około 70 par butów do biegania, w polskim sklepie kupiłem chyba dokładnie dwie. A w stacjonarnym polskim precyzyjnie zero, no bo u mnie na prowincji mają same najki i adiki itp.
Poszedłem o krok dalej i _nigdy_ nie miałem u nich konta.
Nie znam takich. Ale był tu niedawno koleś, któremu wyliczyłem chyba 7 tysięcy km w tych samych butach. Podał tylko ile lat je ma i ile biega, no i jakoś taki przebieg z prostej matematyki wynikał. Mech i paprocie, rzecz jasna.
Jakąś promkę trafiłeś na te novoblasty? Z chęcią bym kupił. 2 pary novoblastów 3 już powoli się kończą, a dobrze mi się w nich biegaSlawcio pisze: ↑18 lip 2024, 10:41 Saucony Ride 17 nie są kompatybilne z moimi stopami. Nie pasują mi.
Paradigm 6 jak pisałem nie ma.
Kupiłem Asics Novablast 4. Nie wiem na ile to będą trwałe. Ale biega się szybciej i jest mięciutko.
Wychodzi mi, że polubiłem się z pianką FF Blast+, Asics Trabuco Max 2 też lubię.
No niestety, po zrobieniu 260 km doszedłem do wniosku, że odczuwam zbyt duże zmęczenie, a dodatkowo kolana zaczęły się odzywać. Więc w moim przypadku gdzie dzień w dzień robię spore przebiegi , amortyzacja jest na nie wystarczającym poziomie.
kojarzę markę np. z :Raflik1991 pisze: ↑25 lip 2024, 22:33 anta running shoes . Kojarzy się takie buty ? Kupiłem w Martes dziś za 330 i jestem ciekaw . Podobno lider w Chinach . Ktoś już próbował tej firmy ?