Biegowe spotkania w Bydgoszczy
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No cóż, nie wiem co po tym wszystkim jeszcze dodać. Na pewno był to jeden z najlepszych biegów w jakich startowałem i mój absolutny faworyt jeśli chodzi o dystans 10km. Doskonała organizacja i atmosfera biegu sprawiły, że był to bieg wyjątkowy. O wyjątkowości świadczą też nasze życiówki, które są rezultatem nie tylko treningu, ale także rywalizacji i dopingu na trasie. Na tak doskonałe wyniki złożyły się nie tylko płaska, oznaczona co 1km trasa, ale także olbrzymia, widoczna z kilkuset metrów brama mety.
Ci co nie byli niech żałują, naprawdę mają czego!
Ci co nie byli niech żałują, naprawdę mają czego!
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
w sobotę za tydzień - 28 czerwca organizujemy bieg na 10 km. Będzie wymierzona i oznakowana trasa. Poza tym postaramy się o wodę do picia. Innych atrakcji nie przewidujemy. Zakładamy, że pobiegnie nas 20 osób. Od czegoś trzeba zacząć. Bieg odbędzie się w Myślęcinku. prawdopodobny start przy domku Baby Jagi. Proponowany dystans - podzielimy na 2 lub 4 pętle, tak aby można było zejść po 5km i mieć zmierzony na tym dystansie czas. Zapraszamy. Za czas jakiś podamy więcej szczegółów.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- netKos
- Rozgrzewający Się
Witam Szybkobiegaczy.
Gratuluję sukcesów życiowych w Michajłowicach!
Żałuję, że nie mogłem też tam być.
Zazdroszczę Wam wrażeń, nie tylko biegowych.
Pomysł z cyklicznym biegiem 10km w Bydgoszczy bardzo dobry!
Jeżeli tylko kolana (i czas) pozwolą będę stałym bywalcem.
Gratuluję sukcesów życiowych w Michajłowicach!
Żałuję, że nie mogłem też tam być.
Zazdroszczę Wam wrażeń, nie tylko biegowych.
Pomysł z cyklicznym biegiem 10km w Bydgoszczy bardzo dobry!
Jeżeli tylko kolana (i czas) pozwolą będę stałym bywalcem.
Krzy$
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Zanim ruszymy na 10km zapraszam wszystkich w najbliższą niedzielę na kolejne Spotkanie Biegowe. Miejsce i godzina: początek promenady myślęcińskiej (skrzyżowanie ulic Rekreacyjnej i Hipicznej) godzina 8.00.
Wszystkich zainteresowanych wspólnym bieganiem serdecznie zapraszamy!
Wszystkich zainteresowanych wspólnym bieganiem serdecznie zapraszamy!
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Wyga
A może jutro popołudniowe bieganko. Czekam na chętnych. Napiszcie jakie plany macie na te kilka dni , bo ja mam do niedzieli wolne i chcę je wykorzystać biegowo. A może wieczorne piwko .....
ziebol (nas nie dogoniat) :)
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dziś daliśmy o 8.00 po promenadzie.. szkoda, że nie wszedłem tu wcześniej. Piątek jest OK - np też o 8.00 na początku promenady. Chcę jutro jeszcze coś pozałatwiać i poranna godzina mi odpowiada. Dziś muszę załatwić rower z licznikiem i przejechać trasę biegu po raz pierwszy, żebyśmy wiedzieli co robić dalej.
gdyby Ci odpowiedało - daj znać. Dziś już luzik z bieganiem ale jutro .. czemu nie, potem sobota i niedziela. OK
gdyby Ci odpowiedało - daj znać. Dziś już luzik z bieganiem ale jutro .. czemu nie, potem sobota i niedziela. OK
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
-
- Wyga
ok jutro postaram się przybyć o 8.00 ale poczekajcie 5 minut bo mam dzisiaj małą imprezę i mogę mieć problem ze wstaniem. Dzisiaj zrobię dyszkę to jutro może coś około 20 km.... sobota koło 15 km i niedziela 25 km. Ale jak macie inne plany to dostosuje się. Mam głód biegania. A za waszą radę ze zmainą obuwia wielkie dzięki. Zawsze mówiłem , że należy słuchać doświadczonych kolegów. Kolanko już tak nie boli. Co Adidas to Adidas. Pozdrawiam
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
super, że kolanka OK! No to wychodzimy na "znachorów" - znamy choroby i wiemy jak zapobiegać
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W imieniu GT pozdrawiam biegaczy z Bydgoszczy.
Gratuluje wyników i kiedy przjedziecie do 3M?
Gratuluje wyników i kiedy przjedziecie do 3M?
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jutro, niestety nie biegam. Za to w niedzielę owszem. Nie wiem, czy na bieganie wyjdzie Bennet. Najlepiej, gdybyś mógł do niego zadzwonić i pogadać. Wtedy będziesz miał pewność, że nie będziesz biegał sam..
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
was.. hehe chyba, że Bennet też biegał. Byłem sam. A trafiłem na fajny moment kiedy nie padało. Tylko woda na ziemi przeszkadzałą . A w niedzielę. OK. Przy okazji wtajemniczymy Cię w przygotowania do biegu. Bo w przyszłą sobotę biegniesz, ma się rozumieć. I może przyprowadzisz rodzinkę, żeby zobaczyła kto wyciąga Cię z domu. .
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
-
- Wyga
Niestety nie będę na inauguracji. Jestem w tym czasie w Wawie. Ale obiecuję, że kolejne biegi zaliczę. Może i żonkę namówię..... Już zacznę negocjację:)
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oj Ziebol.. było przyjść. Nygus jesteś i tyle. A zobaczysz jakie fajne zdjęcia powychodziły.
Pojawili się: Bennet, Neo, ja. Innych nie zauważyłem . spokojny bieg po Myślu z wypadem w stronę "drugiego przejazdu". Znaleźliśmy "zagłębie jagodowe" za kilka dni jadę z Patrykiem pozbierać to co jest (chyba że ktoś będzie szybszy)
Pojawili się: Bennet, Neo, ja. Innych nie zauważyłem . spokojny bieg po Myślu z wypadem w stronę "drugiego przejazdu". Znaleźliśmy "zagłębie jagodowe" za kilka dni jadę z Patrykiem pozbierać to co jest (chyba że ktoś będzie szybszy)
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl