Singlet biegowy

marcin9709
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Parę lat temu kupiłem fajny singlet do biegania w Decathlonie. Chciałem dokupić sobie rozmiar większy, bo parę kilo przybyło :D
Niestety ten model został wycofany. Przymierzałem inny, ale ten nowy jest z jakiegoś dziwnego materiału i tak się elektryzuje, że wygląda na mnie jakbym biegł w ulewie czyt. przykleja się do ciała.

Macie do polecenia jakieś marki, które mają singlety, ale takie z mocno wyciętymi plecami, a nie tylko "odciętymi" rękawkami?
5km: 17:59
10km: 37:37
HM: 01:28:40
PKO
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może Saucony Stopwatch, takie plecy:

Obrazek

Kororów jest sporo, w tym w różne paski. Mam takie dwa. Znacznie lżejsze niż z Decathlonu (ważyłem, ale nie pamiętam teraz liczb), ale na coś dłuższego niż dyszka muszę zaklejać suty (bo materiał taki w kratkę/tarkę). Szukaj okazji-swoje kupiłem po około 25 zł (nowe, nieużywane).
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?

https://runalyze.com/athlete/weuek
marcin9709
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Już trochę lepsze, niż te tylko z "odciętymi" rękawami.
Idealnie jakby znalazło się coś podobnego jak na zdjęciu. Kupiłem ten singlet chyba jakieś 5 lat temu w Decathlonie i jest dla mnie idealny pod względem kroju, bo ma odkryte praktycznie całe plecy.
Ostatnio byłem właśnie w Decathlonie poszukać czegoś stacjonarnie to był 1 model męskiego singletu (najtańszy) i ok. 8 różnych modeli damskich :jatylko:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
5km: 17:59
10km: 37:37
HM: 01:28:40
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam jeszcze taki z Decathlonu, który ma całe plecy z siatki. A przód z czegoś, co nie ociera sutków (testowałem do 90 min i rzeczywiście działa).

Mnie najbardziej irytują szwy w takich rzeczach-część koszulek ubieram do biegania na lewą stronę (w tym jeden z tych singletów od salcesonów).
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?

https://runalyze.com/athlete/weuek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ