bieżnia
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przeprowadzam się na zadupie i pewnie nie będę mogła chodzić tyle ile teraz chodze (tygodniowo po kilkadziesiąt kilometrów).- zwłaszcza w zimie. Szukam bieżni- jestem w stanie wydać do 10tyś. Zależy mi na takim sprzęcie żeby wytrzymał długi czas w jednym tempie (ryzyko przegrzania) i żeby to był sprzęt, który wytrzyma długi czas- bo pewnie dzieciaki też sie podłączą pod treningi. Sprzęt bedzie uzytkowany codziennie, też mam zamiar zacząć na nim biegi (niestety w terenie mam zaraz problem ze ścięgnem, bieżnia zapewnia stabilne podłoże). Zastanawiałąm się czy jeszcze gdzieś nie poszukać profesjonalnej z likwidującej się siłowni (znajomy tak kupił sprzęt). Z jakich firm są dobre sprzęty?
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Ja swoje kroki robię głównie na zadupiu (czyli po okolicznych wioskach), więc nie rozumiem. Po co chodzić po mieście? Żeby się nawciągać spalin i nasłuchać hałasów?
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
-
- Rozgrzewający Się
elazurek75 pisze: ↑10 mar 2024, 11:09 Przeprowadzam się na zadupie i pewnie nie będę mogła chodzić tyle ile teraz chodze (tygodniowo po kilkadziesiąt kilometrów).- zwłaszcza w zimie. Szukam bieżni- jestem w stanie wydać do 10tyś. Zależy mi na takim sprzęcie żeby wytrzymał długi czas w jednym tempie (ryzyko przegrzania) i żeby to był sprzęt, który wytrzyma długi czas- bo pewnie dzieciaki też sie podłączą pod treningi. Sprzęt bedzie uzytkowany codziennie, też mam zamiar zacząć na nim biegi (niestety w terenie mam zaraz problem ze ścięgnem, bieżnia zapewnia stabilne podłoże). Zastanawiałąm się czy jeszcze gdzieś nie poszukać profesjonalnej z likwidującej się siłowni (znajomy tak kupił sprzęt). Z jakich firm są dobre sprzęty?
-
- Rozgrzewający Się
W mieście czuje się bezpieczniej. Ulice są oświetlone i pełno ludzi. A tam pusto, ciemno, błoto i chodników nie ma. Niedaleko ktoś brutalnie zgwałcił dziewczynę wracającą że sklepu. Po prostu boję się chodzic po ciemku
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Z czegoś nowego i bardziej smart - inSPORTline inCondi T420i.
Jeżeli chodzi o coś mega solidnego ale jednak rynek wtórny,poseriwsowe to https://www.olx.pl/d/oferta/bieznia-tec ... G9sKS.html (to jest sprzęt nie do zdarcia ).
Jeżeli chodzi o coś mega solidnego ale jednak rynek wtórny,poseriwsowe to https://www.olx.pl/d/oferta/bieznia-tec ... G9sKS.html (to jest sprzęt nie do zdarcia ).
-
- Rozgrzewający Się
Jeszcze się zaczęłam zastanawiać nad uzywana bieżnią precora- niektóre fitnesscluby wypredaja zregenerowany sprzętLogadin pisze: ↑11 mar 2024, 14:12 Z czegoś nowego i bardziej smart - inSPORTline inCondi T420i.
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Precor Experience np. bardzo fajne i solidne bieżnie. Z siłowniowych mniej mi leżą niż Technogym ale dalej to mega solidny sprzęt. Jakby udało się też znaleźć na wyprzedaży Intenza to też rewelacja (chyba moje ulubione - Fitnes 550, kręci się do 24kmh).