PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzięki Ibex
Wielki twóraca bieganie.pl - Adamm się ukazał tak nagle jak jasny grom z nieba, niemalże że cud się stał bo to chyba rzadkość spotkać tu podobno tego admina tejżę ponoć najstarszej strony o bieganiu w Polsce.
Twoja wypowiedź jest dla niektórych niejasna albo i też niezrozumiała lub też poprostu nie wierzą Ci w Twój przekaz.
Czy Ty próbujesz powiedzieć, że chcesz na nowo odrodzić tą stronę?
Jeśli Tak to ciekawe - będzie to dla Ciebie bardzo ciężkie bo konkurencja nie śpi w tych czasach chociaż tak naprawdę to za wiele tej konkurencji nie ma to dziwne ale tak jest.
Jestem ciekaw i pewnie nie tylko Ja dalszych kroków szanownego Admina - pożyjemy zobaczymy.
Czy Wielki Władca odbóduje na nowo upadły Rzym?
Twoja wypowiedź jest dla niektórych niejasna albo i też niezrozumiała lub też poprostu nie wierzą Ci w Twój przekaz.
Czy Ty próbujesz powiedzieć, że chcesz na nowo odrodzić tą stronę?
Jeśli Tak to ciekawe - będzie to dla Ciebie bardzo ciężkie bo konkurencja nie śpi w tych czasach chociaż tak naprawdę to za wiele tej konkurencji nie ma to dziwne ale tak jest.
Jestem ciekaw i pewnie nie tylko Ja dalszych kroków szanownego Admina - pożyjemy zobaczymy.
Czy Wielki Władca odbóduje na nowo upadły Rzym?
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
odbuduje
adamm napisz coś po ludzku i zacznij od małych spraw, a nie od razy Rzym budować
adamm napisz coś po ludzku i zacznij od małych spraw, a nie od razy Rzym budować
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Pozwolę sobie na post w technice strumienia świadomości.
Rzym założyło dwóch braci Romulus i ...zapomniałem. Wychowywani byli przez wilki.
Czy post adama oznacza, że bieganie.pl odzyska swoją świetność za ok 1000 lat?
Czy Rzym był założony przez biegaczy? Prędziej Maraton.
Gdzie Rzym a gdzie Krym? Kszym!
Wszystkie drogi prowadzą do mety.
Rzym założyło dwóch braci Romulus i ...zapomniałem. Wychowywani byli przez wilki.
Czy post adama oznacza, że bieganie.pl odzyska swoją świetność za ok 1000 lat?
Czy Rzym był założony przez biegaczy? Prędziej Maraton.
Gdzie Rzym a gdzie Krym? Kszym!
Wszystkie drogi prowadzą do mety.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Przyznam szczerze ,że więcej oczekiwałem po wypowiedzi admina. Będę tutaj dalej trwał ale ze względu na ludzi-forumowiczów. Rozumiem tą bajeczkę ale czy na dalszy ciąg poczekamy rok, dwa?
Można się bawić w przytaczanie bajeczek itp ale oczekiwałem ,że po takim wstępie admin poda po ludzku jakieś konkrety... dla mnie kpina....
Można się bawić w przytaczanie bajeczek itp ale oczekiwałem ,że po takim wstępie admin poda po ludzku jakieś konkrety... dla mnie kpina....
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
...oby tym razem nie napisal np. o klubie pilkarskim AS Roma 
Moze trzeba po prostu zadac konkretne pytania do Adamma i niech na nie odpowie. Bedzie mu latwiej.
Ja np. mam pytanie fundamentalne w stylu jak zyc, czyli:
- Adammie - czy chcesz w jakis sposob unowoczesnic serwis bieganie.pl, czy chcesz aby jak ten dinozaur, pozostal w takiej formie jak jest? (pytanie zadaje goracy zwolennik bieganie.pl, ale po tygodniu zmagan z wywolywaniem ducha Adamma - zwolennik aby korzystac z obydwu serwisow
)

Moze trzeba po prostu zadac konkretne pytania do Adamma i niech na nie odpowie. Bedzie mu latwiej.
Ja np. mam pytanie fundamentalne w stylu jak zyc, czyli:
- Adammie - czy chcesz w jakis sposob unowoczesnic serwis bieganie.pl, czy chcesz aby jak ten dinozaur, pozostal w takiej formie jak jest? (pytanie zadaje goracy zwolennik bieganie.pl, ale po tygodniu zmagan z wywolywaniem ducha Adamma - zwolennik aby korzystac z obydwu serwisow

- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Pragnę zauważyć, iż zdecydowanie więcej niegdyś potężnych miast pochłonął czas i słuch po nich się nie ostał. Były nawet takie, które wrogowie zburzyli, że nie został kamień na kamieniu, po czym zaorali ziemię i zasypali ją solą, aby przez wieki nie wydawała plonów. Ze statystycznego punktu widzenia ta alegoria ma więc bardzo pesymistyczną wymowę - udaje się jednym na kilka tysięcy. Jeśli natomiast mieszkańcy stracą sercę dla swego miasta, nie uratuje go nic, bo samo miasto to tylko mury.
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
-
- Zaprawiony W Bojach
albo to dopiero początek adamowego monologu w odcinkach, albo zakończenie dyskusji.
Mówiąc szczerze chyba nikt sie nie spodziewał, że nastąpi coś w rodzaju oświadczenia: "od dzisiaj dwie aktualizcje dziennie"
Mi też na tym nie zależy. Chciałbym tylko, żeby Adam zmienił software na jakąś nową wersje nie gubiąca wiadomości i bardziej wyeksponopwał forum na stronie głównej i dał większe uprawnienia moderatorom, żeby mogli banować, kasować, przenosić itp. żeby Fredzio nam tutaj nie bruździł.
Mówiąc szczerze chyba nikt sie nie spodziewał, że nastąpi coś w rodzaju oświadczenia: "od dzisiaj dwie aktualizcje dziennie"
Mi też na tym nie zależy. Chciałbym tylko, żeby Adam zmienił software na jakąś nową wersje nie gubiąca wiadomości i bardziej wyeksponopwał forum na stronie głównej i dał większe uprawnienia moderatorom, żeby mogli banować, kasować, przenosić itp. żeby Fredzio nam tutaj nie bruździł.
ENTRE.PL Team
- romek
- Zaprawiony W Bojach
PAwel, czy dobrze rozumiem, że jak proporcje się odmienią lub wyrównają, to będziesz częściej zaglądał na www.biegajznami.pl ?Quote: from PAwel on 7:27 pm on June 23, 2004
nadal proporcje podobne - 21 osób tutaj i 7 tam. Przeprasza, że o tym piszę, ale te proporcje to główny powód, żeby gdzieś się przenosić. Po prostu tutaj jest więcej ludzi, a ja lubię towarzystwo.
(choć na tamtą imprezkę też warto czasem wpaść)