PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To co teraz sie wyprawi na forum jest już nie smaczne. Najpierw "szarlatan" umieszczał nowe tematy a teraz Kazig umieszcza we wszystkich postach refresh. Niektóre osoby zachowują sie jak dzieci. Nie chce być na forum to sobie odchodze a nie zasimiecam go niepotrzebnymi postami
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio, zmów 3 zdrowaśki i jest ci odpuszczone.
Ja nabroiłem? Kiedy? Nie przypominam sobie.
A swoją drogą to wszystkie takie wyraźne osobowości jak Monka, Fredzio, Anezka i Arti to na siebie naskakują, ale przyznam, że bez was byłoby tutaj nudno. A to, że mnie czasem irytujecie, albo na odwrót, to drobiazg.
Ja nabroiłem? Kiedy? Nie przypominam sobie.
A swoją drogą to wszystkie takie wyraźne osobowości jak Monka, Fredzio, Anezka i Arti to na siebie naskakują, ale przyznam, że bez was byłoby tutaj nudno. A to, że mnie czasem irytujecie, albo na odwrót, to drobiazg.
ENTRE.PL Team
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Nic już tak dawno nie ożywiło tego serwisu jak ta dysputa o przenosinach. Zaczyna mi się bieganie.pl jeszcze bardziej podobać. Widać, że stronka tętni życiem jak nigdy. TAK TRZYMAĆ!!!
(Edited by Bartek Sz at 7:27 pm on June 18, 2004)
(Edited by Bartek Sz at 7:27 pm on June 18, 2004)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
fredziu
trzeba bylo robic reklame a nie prowokacje.
teraz cierp!
stworzyli sie jacys "MY" i "ONI" jak to opisal benet
ciekawe jak okreslic tych ktorzy sa i tu i tu ;-P
trzeba bylo robic reklame a nie prowokacje.
teraz cierp!
stworzyli sie jacys "MY" i "ONI" jak to opisal benet
ciekawe jak okreslic tych ktorzy sa i tu i tu ;-P
moje tipi twoim tipi
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
No ładnie,ledwo człowiek wyrwie się na parę dni na urlop,a tu mu już forum przenoszą !
Całe szczęście,że zarezerwowałem sobie już mojego nicka na biegajznami.pl....
Na wszelki wypadek radzę zrobić Wam to samo,o ile ktoś jeszcze się tam nie zarejestrował.
I apel do forumowiczów o niezmienianie nicków,a zwłaszcza o nie używanie cudzych!
Całe szczęście,że zarezerwowałem sobie już mojego nicka na biegajznami.pl....
Na wszelki wypadek radzę zrobić Wam to samo,o ile ktoś jeszcze się tam nie zarejestrował.
I apel do forumowiczów o niezmienianie nicków,a zwłaszcza o nie używanie cudzych!
-
- Zaprawiony W Bojach
A mial sie pojawic w weekend, czy w poniedzialek? MNie sie wydawalo, ze Ibex pisal o poniedzialku, ale pewny nie jestem.
W kazdym razie, jesli Adamm sie nipojawi, to trzeba cospostanowic i albo spier... albo zostac i modlic sie o to aby forum dzialalo.W pierwszej wersji czyli spier... moze udaloby sie dogadac z Adammem aby udostepnil zawartosc watkow. Naprawde szkoda tych paru lat zgromadzonej tu wiedzy.
W kazdym razie, jesli Adamm sie nipojawi, to trzeba cospostanowic i albo spier... albo zostac i modlic sie o to aby forum dzialalo.W pierwszej wersji czyli spier... moze udaloby sie dogadac z Adammem aby udostepnil zawartosc watkow. Naprawde szkoda tych paru lat zgromadzonej tu wiedzy.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
z zawartością wątków - nie ma tak naprawdę problemów (co najwyżej trochę więcej zachodu) - problem jest co najwyżej autorski, bo sądząc po tonie wypowiedzi niektórych osób, to podejrzewam, że nie życzyłyby sobie, aby je przenieść gdzie indziej