Aleksander Duda tworzy materiały wideo pokazujące jednych z najlepszych biegaczy na świecie. Przeszedł drogę od pasjonata piszącego na forum bieganie.pl o zagranicznych biegach (znany jako @Ricardo ), do twórcy, który współpracuje z managerami wspierającymi rozwój najlepszych, afrykańskich biegaczy. Jakimi drogami dotarł do Afryki i na najważniejsze europejskie biegi, czy znajomość języka amharskiego przydaje się mu w pracy i czy afrykańscy biegacze rozumieją znaczenie social mediów. Między innymi o tym porozmawialiśmy przy okazji maratonu w Walencji.
https://bieganie.pl/sport/ciekawostki/a ... ial-media/
Aleksander Duda: To są wyjątki, jeśli zawodnik potrafi dobrze obsługiwać social media
- pawo
- Wodzirej
Niezmiennie trzymam kciuki.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jest potencjał na własną agencję menedżerską i pójście własną drogą, za którą inni będą podążać. Wytyczanie trendów to najambitniejszy projekt i sposób na życie. Myślę, że wystarczy po prostu wyrwać się stąd i od razu pojawiają się możliwości rozwoju. Powodzenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 2:47:03
To mi się podoba! I takich ludzi szanuję.
Bardzo nieoczywista droga ale dzięki konsekwentnej pracy, odważnym decyzjom i świadomości tego, co się chce osiągnąć, pasja zmienia się w sposób na życie/karierę.
Duże brawa i trzymam kciuki za dalszy rozwój!
Bardzo nieoczywista droga ale dzięki konsekwentnej pracy, odważnym decyzjom i świadomości tego, co się chce osiągnąć, pasja zmienia się w sposób na życie/karierę.
Duże brawa i trzymam kciuki za dalszy rozwój!
10k: 35:42 | M: 2:47:03
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze.
Dalej nie jestem za bardzo przekonany do "menadżerowania", bo z rozmów się przekonałem właśnie, że to jest jednak styl życia, w którym trudno oderwać się od tej pracy.
Biegi długie na fb: https://www.facebook.com/Biegi-długie-112451610619803/
Instagram: www.instagram.com/run_life1/
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Minusem współpracy z czarnymi jest ich słabe zaangażowanie, brak długofalowego myślenia i znikoma lojalność.
W opcji masz rozwożenie pizzy albo inne ciekawe zajęcia w PL, które pozwalają oderwać się od pracy.
W opcji masz rozwożenie pizzy albo inne ciekawe zajęcia w PL, które pozwalają oderwać się od pracy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Myślę, że to nie są jedyne opcje. Na razie próbuję medialnie i zobaczę jak bardzo mogę to rozwinąć
Biegi długie na fb: https://www.facebook.com/Biegi-długie-112451610619803/