PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
I co to zmieni? Przecież smarkacze mieszają na serwerach NASA i PENTAGONU więc kto będzie się rzucał na bieganie.pl 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Może to 
www.microsoft.pl
żeby kiedyś bieganie.pl nie zeszło na psy jak ta firma!
(Edited by Runforfun at 12:23 pm on June 18, 2004)

www.microsoft.pl
żeby kiedyś bieganie.pl nie zeszło na psy jak ta firma!

(Edited by Runforfun at 12:23 pm on June 18, 2004)
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
ok, skoro sa zainteresowania moim działaniem jako dzialaniem debila-internautry, to prosze bardzo......

- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach
Moje przemyslenia na powyższy temat.
1.Nie dajmy się trwale podzielić jako społecznosc biegaczy.
2.Jako rozrastająca się grupa biegaczy w Polsce zasłuzylismy chyba juz chyba na strone z prawdziwego zdarzenia(gdzie bedzie wszystko,i aktualnosci i forum).
To co się dzieje było nie do uniknięcia.
3.A jak traktować w tym wypadku "maratony.pl". Tez niektóre wiadomosci sie powielają.
4.Mozna pewnie przez jakis czas funkcjonować na obydwu forach.Ale ze stratą na jakości.
1.Nie dajmy się trwale podzielić jako społecznosc biegaczy.
2.Jako rozrastająca się grupa biegaczy w Polsce zasłuzylismy chyba juz chyba na strone z prawdziwego zdarzenia(gdzie bedzie wszystko,i aktualnosci i forum).
To co się dzieje było nie do uniknięcia.
3.A jak traktować w tym wypadku "maratony.pl". Tez niektóre wiadomosci sie powielają.
4.Mozna pewnie przez jakis czas funkcjonować na obydwu forach.Ale ze stratą na jakości.
Mirek K
-
- Zaprawiony W Bojach
Przeczytałem uważnie i nie uważam żeby Bennet rozwala w ten sposób nasze forum. Nie kazdy niestety jeszcze wie ze pdf możan mieć za darmoche (tylko do odczytu dokumentów) Bennet podał poprostu linki do swojej strony gdzie nie potrzebny jest pdf do odczytu.Quote: from sms on 11:22 pm on June 17, 2004Kuknij sobie na ten watek http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... topic=1501 i przeczytaj go uwaznie. Pozniej kliknij na podany przezemnie link i przez Benneta. Zobaczysz wowczas rozniceQuote: from silos on 11:17 pm on June 17, 2004
sms czy mozesz mi to wytłumaczyćNie rozumiem jak do tego doszedłeś. Nie czytałem zadnego postu w który Bennet namawiał by do przejscia na jego forum. No chyba ze te problewm na forum (znikające posty) to jego sprawkaQuote: from sms on 10:52 pm on June 17, 2004
Reasumujac, nie ma nic zlego w tym, ze Bennet chce zaprosic innych na swoja strone. Nie podoba mi sie jednak, jesli robi to rozwalajac inne forum.
(Edited by sms at 11:23 pm on June 17, 2004)
Kazdy z nas ma taka mozliwosc "reklamowania" poprzez podanie linku
Ja jak narazie zostaje tu ale bede zaglądał na forum biegajznami.pl najgorsze jest to ze wielu poczatkujacych biegaczy zaglad tu (bieganie.pl) i za nie długo moze dojsc do tego ze nie beda mieli skad pozyskać informacji.
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Skąd takie przekonanie? Strona bieganie.pl - bez forów jest kopalnią wiedzy dla nowicjuszy! Niby Czego tam brakuje?Ja jak narazie zostaje tu ale bede zaglądał na forum biegajznami.pl najgorsze jest to ze wielu poczatkujacych biegaczy zaglad tu (bieganie.pl) i za nie długo moze dojsc do tego ze nie beda mieli skad pozyskać informacji.
(Edited by Bartek Sz at 2:19 pm on June 18, 2004)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)