PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziekuję, Kledzik!
PKO
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from FREDZIO
Moje przenosiny - to jest demonstracja. DEMONSTRACJA.
Fredzio to zupełnie bez sensu. Jeżeli Adam przez tak długi okres czasu pozostawał głuchy na nasze prośby to jak sądzę nie załamie go Twoje zniknięcie z Forum. Poza tym stawiasz w ten sposób w bardzo trudnej sytuacji swoich licznych wielbicieli, czy z drugiej strony ... Monkę.

Ja wyjeżdżam na maraton, więc gdybyście gdzieś się przenosili przez weekend to zostawcie wiadomość, żeby można było Was odnaleźć.
biegowa recydywa
Runforfun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę, że jest dobra okazja, aby podziękować Bennetowi za to, że założył biegajznami i włożył w nie dużo serca, dzięki czemu mamy dziś nie tylko realną alternatywę co do forum ale też bardzo wartościową stronę o bieganiu. Jestem przekonany że tymi słowami wyrażam odczucia wszystkich forumowiczów.
Trzymaj się Piotrze, jesteśmy z Tobą! :)

p.s. a jak zechciałbyś jeszcze podnieśc ze dwa schodki wielkośc literek na forum (juz o 1 podniosłeś ale mnie oczy dalej wysiadają, anie wiem jak innym), to byłoby git! Nawet jeśli część z nas nie będzie tam pisywać, to będą zaglądać, bo staje się lekturą obowiązkową, czy ktoś tego chce czy nie!  ;)

(Edited by Runforfun at 9:32 am on June 18, 2004)
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie chcialam sie udzielac w tej 'burzy' ale zgadzam sie w wielu miescach z lezanem.
Bedac zagranica, to forum jest/bylo bardzo 'cieple' osoba mieszkajaca za granica ma wrazenie ze jest nadal w polsce, chociaz przez chwile. Bardzo wiele watkow i dyskusji bylo i mam nadzieje ze bedzie nadal interesujace i beda przedstawialy prawdziwa polske. Ta dyskusja jest bardzo polska. Nie bronie Adama bo ... no nic sie nie zmienia i fakty pozostaja faktami.
Ale przez to ze 'statek plynie bez kapitana' jest tu bardzo mila i nie na chalna atmosfera.
Przez jakis czas probowalam sie przekonac do biegajznami ale.... jak dla mnie serwis zrobil sie od jakiegos czasu kompletnie nie czytelny.

Na naszym (bo w sumie my wszyscy jestesmy wspoltworcami forum) poznalam wielu ciekawych ludzi, z ktorymi sie chcialam spotkac i sie spotkalam, spedzilam bardzo mile chwile i mam nadzieje ze jak bede w polsce to sie z nimi spotkam.
Forum tworza ludzie i jak widac czesc tych ktorzy byli tu od dawna czasami sie pojawia, niektorzy sie caly czas udzielaja, a niektorzy juz nie .... to jest normalne, kazdy ma prawo wyboru.
wydaje mi sie ze jezeli do tej pory wiekszosc ludzi tu jest, to moze jednak adam cos zrobi ....
Awatar użytkownika
AKITA SAN
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiecie co powiedziala mi Iza? Wielu z nas woli placic 5% wiecej niz zapisac sie do zdrajcow z Biegajznami.

Kledzik, nie rób sobie z nas żartów, naprawdę ktoś tak powiedział?
Gwoli wyjaśnienia i studzenia nastrojów: prawdopodobnie Iza rozmawiając z Kledzikiem przekręciła dosyć mocno moje słowa.Może Kledzik jeszcze troszkę podkoloryzował tą rozmowę,a sens mojej z Izą konwersacji był kompletnie inny!
W zeszłym roku przekonałem Izę do sprowadzenia "na próbę" butów i sprzętu biegowego Mizuno.Próbowałem jej podpowiadać jakie modele butów i ciuchów znalazłyby nabywców wśród biegaczy.Po krótkim "testowaniu" na allegro zdecydowała się w końcu sprowadzić szerszą ofertę sprzętu Mizuno.Od jesieni do wczesnej wiosny kupiłem kilkanaście par butów i sporo ciuchów uzupełniając w ten sposób zapasy moje i kolegów.Przeczytałem wtedy,że kilku forumowiczów wytargowało od Izy rabat na kupowany sprzęt i przy następnym zamówieniu zapytałem ją o upusty dla stałego klienta.Iza właśnie wtedy zaproponowała mi rejestrację na biegajznami.pl i uzyskanie w ten sposób 5% zniżki.Trochę bezsensownie mi to zabrzmiało; mogła użyć w targowaniu każdego argumentu,ale dlaczego akurat ten?! Poczułem się troszkę urażony- w pewnym sensie pomysł na import Mizuno był mój,w ciągu 3-4miesięcy zostawiłem u niej kilka tysięcy złotych,a ona uznaje,że jedynym sposobem na upust jest członkowstwo w biegajznami.Powiedziałem,że nie widzę powodu,dla którego miałbym się rejestrować,a jeśli upustu nie dostanę to trudno.
Myślę,że różnica pomiędzy negocjowaniem cen,a mówieniem o "zdrajcach":hahaha: jest ogromna.Ale tak bywa,kiedy relacja przeszłych rozmów przechodzi wraz ze swobodną interpretacją z ust do ust...
Rabat dostałem;)  
Awatar użytkownika
AKITA SAN
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze jedno,
zdaje się,że Iza próbowała skontaktować się również z Adamem w celu nawiązania współpracy z bieganie.pl
Bez odpowiedzi.
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiem, czy pamietacie, skąd sie wzięło biegajznami.pl (niech mnie Bennet poprawi jeżeli coś przekręcam, bo nie znam wszystkich szczegółów, no i mineło już troche czasu) - parę osób widząc, że Adamm nie ma czasu/chęci/serca/możliwości (niepotrzebne skreślić) dla serwisu proponowało pomoc. I Adamm zachował sie wtedy troche jak pies ogrodnika - no nie za bardzo, bo to jego serwis i chce miec nad nim kontrolę, chociaż nic z nim nie robi...
I po paru miesiącach ruszyło biegajznami.
Wyjściem idealnym byłaby fuzja i tyle. Ja w kazdym razie funkcjonuje na obu forach i nie podchodze do tego jakoś ideologicznie, w kategoriach zdrady itede...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wiem, że funkcjonujesz ;)
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

i wlasnei takie podejscie wszyscy powinni miec, jak to forum nie bedzie odwiedzane i naturalna rzecza stanie sie ze wiecej osob bedzie na innym forum tak tez sie stanie,
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O jakich przenosinach mowa? Bo wg danych z biegajznami na forum to Fredzio jest tam już od października 2003 !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
AKITA SAN
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ZDRAJCA:hahaha:
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wydaje mi sie ze wiekszosc z nas jest juz dawno tam zarejestrowana ale .. z roznych powodow poprostu nie pisala tam, jednym z nich jest to ze prawie wszyscy tu sa ;)
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jestem i tu i tam i jeszcze na 2 innych forach. Ale tutaj jestem dla takich ludzi jak Wy ;-)
O dziwio rzadko bo rzadko ale zgadzam się z wypowiedzią z Pawłem o tych imprezkach u Henia i Zdzicha.
W każdym razie zaglądam na forum około 30 razy dziennie. Dlatego ,że Wy tu jesteście i każdy z Was jest indywidualnością i dobrze jest móc powymieniać poglądy.
Generalnie sprawa jest prosta jeśli to forum ucichnie to mam nadzieję,że spotkamy się wszyscy na innym bo nie chciałbym byśmy stracili ze sobą kontakt ;-) NARKA !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

:hej:
Strasznie mnie jednak kusi pokazanie Co moze zrobic jeden debil-internauta gdy nie ma administratora.
Jeśli obiecam że przeklęć nie będzie - to pozwolicie?

Eeee, wycofuję się.
Sami sobie wyobrazić możecie.

(Edited by FREDZIO at 11:38 am on June 18, 2004)
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a co chciałes zrobić?
jakieś brzydkie słowo? motyla noga?
(celowo pisze bez emotikonów)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k