Tak wiec biegajznami i bieganie swietnie sie uzupelniaja. Tak dlugo jak to pierwsze zamieszcza ciekawe i aktualne artykuly, zas na drugim nienagannie dziala forum. Tylko, ze ono nie dziala nienagannie.
sms, to bardzo krzywdzace co napisales o kasie i nieodpowiedzialnych postach. Coz zlego jest w tym, ze Bennet (ktory w koncu od czasow niemal niepamietnych jest uzytkownikiem biegania.pl) informuje biegaczy, ze na jego stronie mozna zobaczyc i zamowic zdjecia z licznych imprez biegowych? Czy jest cos zlego w informacji, ze chetni moga tam przeczytac obszerne fragmenty najnowszej ksiazki Jurka Skarzynskiego? Czlowieku, moze powniennes byl pobiegac sobie troszke i przewietrzyc rozgrzana glowe

Wiosna spotkalem sie w Zurichu z Iza Podbielska. Za posrednictwem allegro sprzedaje ona w Polsce najlepsze buty biegowe swiata (moim zdaniem oczywiscie) : mizuno. Uzytkownicy forum biegajznami.pl maja 5% znizki przy zakupie. Wiecie co powiedziala mi Iza? Wielu z nas woli placic 5% wiecej niz zapisac sie do zdrajcow z Biegajznami. To chyba jakies chore jest

Mam nadzieje, ze adamm zainteresuje sie wreszcie swoim dzieckiem. Jezeli tak zrobi to z pewnoscia w duzym stopniu dzieki temu, ze istnieje biegajznami.pl, nie mam co do tego watpliwosci.
kledzik