PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Weekend zbliża się w siedmiomilowych butach - ciekawie się zapowiada :bleble:  
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
PKO
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adamm mniej więcej taka wersje o połączeniu dwóch forów także przewiduje...........
Ibex    
Awatar użytkownika
kardash
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

właśnie - po co się dzielić jak można zjednoczyć ?
kardash
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I znowu skonczy sie na pustych obietnicach ...
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No właśnie :( .....
Może nasze przenosiny zmotywują Adama to podjęcia konkretnych działań, a nie gry na zwłokę! Naprawdę szkoda byłoby marnować ten potencjał wielu zaangażowanych w bieganie ludzi.
Jestem jak najbardziej za bardzo porządną witryną z bardzo uczęszczanym forum!
Jola
Pozdrawiam, Jola
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Myslę to samo co Wojtek ale życze powodzenia.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wg. mnie trochę za dużo hałasu. Bo właściwie co się stało? Kilka tematów szlag trafił? Na forum Gazety Wyborczej też się to zdaża, a nikt do michnika nie dzwoni i żadnej wolty nie ma.

Od kilku lat się przyzwyczailiśmy, że biegnie.pl to forum i nic więcej. Trochę informacji innych jest, ale mają już parę lat więc jakby ich nie było. Równie dobrze główna strona forum mogłaby być stroną pierwszą serwisu.

Nie podoba mi się styl działania Mikaela, Fredzia i Benneta. Panowie brakuje wam wirtuozerii. Jeśli uważam, że imprezy u Henia są słabe, a równolegle odbywają się imprezy u Ziutka, to nie walę głośno podczas imprezy u Henia, żeby nie przychodzić do Henia.

Może bardziej cywilizowanie byłoby nie mówić nic i się przenieść, a jak to forum będzie wiało nuda, to zadziałają naturalne procesy i na biegajznami przeniesie się reszta. Wchodzę tam czasem i uważam, że tu jest ciekawiej.

Może ktoś mi odpowie dlaczego tutaj się dzieje znacznie więcej na forum? Inercja? To nonsens, ludzie wybierają lepsze, dlatego tu są. Widocznie częste aktualizacje nie są warnkiem koniecznym jesli jest spore grono osób, z którymi można wymienić poglądy i się pospierać.

Porównanie sprzed chwili: Bieganie 17 osób, Biegajznami 6. No i gdzie jest większa szansa spotkać kogoś ciekawego. Jeśli proporcje się odwrócą to więcej czasu spędzać będę na biegajznami, bo choć mam sentyment do biegania, to jednak żadnych zobowiązań.
ENTRE.PL Team
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chyba się nudzę...

Internetowa lista przebojów (google search):

"bieganie": bieganie.pl miejsce 3,2,4; biegajznami.pl brak

"biegaj z nami": bieganie.pl miejsce 7; biegajznami.pl miejsce 1

"trening biegacza": bieganie.pl miejsce 1,2; biegajznami.pl brak

"dieta biegacza": bieganie.pl miejsce 1,2,3; biegajznami.pl miejsce 7

"triatlon pływanie" bieganie.pl miejsce 6; biegajznami.pl brak
To ostatnie to zasługa Monki ;)

To tak dla zwrócenia uwagi, że to na bieganie.pl dzieje sie i większe prawdopodobieństwo, że trafi się miłe towarzystwo jakiegoś poszukujacego nowicjusza.
ENTRE.PL Team
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ci ktorzy dyskutuja na temat przenosin na biegajznami.pl dziela sie na tych ktorzy sa za, przeciw i tych, ktorzy uwazaja ze nie, chyba ze.... :-)
Ja nalezy do tej trzeciej grupy. Na bieganie.pl nauczylem sie tak duzo, ze smiem sadzic, ze gdyby nie artykuly - co z tego ze stare - watki dyskusyjne na forum to bym pewnie nie biegal, a na pewno nie stalbym sie maratonczykiem.
Tak jak wszystkim przykro mi, ze serwis sie nie rozwija, bo juz same artykuly dla poczatkujacych sa kopalnia wiedzy, nie mowiac o forum. Z tych chocby powodow mam do bieganie.pl stosunek bardzo osobisty i nie w glowie mi przenoszenie sie do beigajznami.pl
Jest jeszcze jedna rzecz o ktora sie boje. Niektore posty Benneta na bieganie.pl oraz  sztuczki stosowane na biegajznami.pl swiadcza, ze wlascicielom serwisu zalezy na sporej ogladalnosci, bo to przeklada sie na kaske (przynajmniej teoretycznie).  Bieganie.pl ma te zalete, ze tu nikt na nikim nie robi kaski, nikt nie spamuje, nie reklamuje etc. Mam zle doswiadczenia z serwisami, ktore poszly droga kaski. W pewnym momencie kasa przeslaniala wlascicielom oczy i tego sie obawiam u naszych szanownych kolegow. Tez mieli jak Bennet dobre intencje, ale tymi jak wiadomo pieklo jest wybrukowane.
Reasumujac - jak sie nie da dogadac z Adammem i ten np. zamknie bieganie.pl albo przestanie ono dzialac, to wtedy mysle trzeba sie przeniesc do biegajznami.pl, ale dopoki zyje bieganie.pl to podobnie jak Gregoz68 i Ibex (uwaga - wszyscy jestesmy mafia z Krakowa :-) ) uwazam, ze powinnismy byc tutaj i nigdzie sie nie wynosic. Amen
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Trudno wydaje mi się posądzić którąkolwiek z osób wypowiadajacych sie za przenosinami o chęć "zrobienia kasy". Nie wydaje się Wam, że próbujemy przekonać Adama, że ta liczna grupa ludzi zasługuje na dobrą stronę internetową. I to chociażby, jak gorąca zrobiła się ta dyskusja, świadczy o tym, że nie jest nam ta strona obojętna. Obojętna by była, gdybyśmy nic nie chcieli robić.
Jola
Pozdrawiam, Jola
Michal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jestem głównie czytelnikiem forum i to dość sentymentalnym. Przyzwyczaiłem się, a to jak wiadomo - druga natura.
Forów w sieci mamy sporo a to 'nasze' miało zawsze to 'coś' co sprawiało że tu chciało się mi zaglądać.  Chociaż po to żeby poczytać.  
Oczywiste też że jeśli wraz z wami zniknie stąd ten  wspominany nieraz 'poziom' czy swojska, forumowa atmosfera to trzeba jej będzie poszukać gdzie indziej.
Ja zaś powoli się do nowości przekonuję więc szkoda mi będzie.
Michał
Awatar użytkownika
monka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from FREDZIO on 4:52 pm on June 17, 2004
Myslę to samo co Wojtek ale życze powodzenia.
wiemy, że myślisz co myśli tato, ale co to będzie jak wyrośniesz? ;-)))
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]  
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem na biegajznami od listopada 2003 i jak narazie może napisałem tam 5 postów jakoś nie przemawia do mnie szata graficzna i ludzi jakoś tam mało. Na tym formum zawsze był ruch i przypływ "świeżej krwi"

Tak naprawde do przeprowadzki namawia około 5-7 osób, ale jakoś jeszcze nikt nie zamieścił powitalnego tematy na forum biegajznami.pl żeby spotkać si ena nim i poznać nowe nicki, no chyba ze korzystacie ze starych, ja na biegajznami  mam takiego samego nicka
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja niestety w poprzedniej dyskusji o przyszłości forum nie rozmawiałem ale dzisiaj trochę porozmawiałem z Adminem i jego wypowiedzi były ciekawe. Poczekajmy jak się odezwie i wtedy podyskutujemy. Będę go męczył i pilnował aby jakoś to się pozytywnie skończyło......
Ibex    
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja na biegajznami też jestem od listopada ale jakoś bardziej czuję sentyment do bieganie.pl.

Monka.... ale się czepiłaś FREDZIA....przyjdź w końcu na SBBP to poznasz nas wszystkich. Ja też czasami z FREDZIEM miałem ostre dyskusje ale to właśnie jest ciekawe. Nie można wszystkiego negować co powie.

Ja dzięki bieganie.pl poznalem wielu ciekawych ludzi i dlatego czuję sentyment do tego miejsca.
Ibex    
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ